Minune în viaţa familiei părintelui Dan Cismaş

Bucurie mare în viaţa părintelui Dan Cismaş din Parohia Ortodoxă Maieru 1. Împreună cu preoteasa Diana Maria Cismaş, tânărul preot a fost binecuvântat prin venirea pe lume a întâiului născut, îngeraşul Ştefana Iustina. „ Pe 7 iulie Dumnezeu a binecuvântat sã ne unim vietile prin Taina Cununiei. Pe 13 si 14 iulie din mila lui Dumnezeu am primit binecuvântarea harului diaconiei, respectiv al preotiei. Dumnezeu a rânduit ca în 10 iulie sã primim cea mai mare binecuvântare: venirea în lume a fiicei noastre Stefana Iustina. Slavã lui Dumnezeu pentru toate! De la El e "toatã darea cea bunã" si în El îsi pun toti pãrintii nãdejdea pentru sãnãtatea si binecuvântarea copiilor lor. Multumim din inimã tuturor celor care ne-au fost alãturi în aceste momente” spune părintele.
Casa sfinţiei sale este din această săptămână plină de bucurie, prin venirea acasă a micuţei.
„Bine ati venit acasã, minunea noastrã Stefana Iustina si Diana Maria, draga mea sotie” este mesajul transmis de părinte.
Urăm micuţei Ştefana Iustina să crească mare, într-o lume plină de lumină, cu binecuvântarea Celui de Sus şi să umple casa şi sufletul părinţilor cu bucurii.
La mulţi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5