Mirii ce au blocat circulaţia pe drumul european. Pentru Laurenţiu şi Denisa a venit regele manelelor la Viişoara! Nu au lipsit amenzile!

Circulaţia a fost paralizată ieri pe drumul european ce traversează Viişoara, şoferii încordându-şi nervii la maxim pe porţiunea de la Gomar Lux până la Pasarela din Bistriţa, făcând peste 30 de minute. Acest lucru a fost pentru că la Vila Laurenţiu, situată în Viişoara, lângă benzinăria Ţiriac, zeci de maşini de lux au blocat drumul, fiind parcate aiurea.
Cel care a transmis live de la „nunta regală”, cum a numit-o el însuşi, a fost starostele nunţii Florin Cilica. „S-a blocat drumul, s-a blocat tot aici”, a spus Cilica. În curtea vilei, pe covorul roşu, alături de mirii Laurenţiu şi Denisa au păşit sute de invitaţi, două echipaje ale poliţiei intervenind pentru fluidizarea traficului, însă nu au putut face faţă şi au chemat în ajutor jandarmii şi mascaţii. Pentru început, a fost dată o amendă de 200 lei pentru muzica dată la intensitate mare, însă nici unul dintre nuntaşii ce au parcat prost nu au fost nu au fost amendaţi. Între timp, unul dintre naşi a fost implicat într-un accident, bolidul de lux fiind lovit în Sărăţel.
O altă amendă a fost dată de jandarmi pentru folosirea dronei la Biserica de la Big, fapt interzis de legislaţie. De altfel, un bărbat din Buzău s-a ales şi cu dosar penal.
După ce manelele cântate în curtea vilei s-au auzit în tot cartierul, a urmat petrecerea de la Vila Franca, unde invitat de onoare a fost cel intitulat „regele manelelor”, Nicolae Guţă, dar şi Eduard de la Roma.
Urăm tinerei perechi „casă de piatră”!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5