Modele de bune practici în învăţământul primar, prezentate la Cercul Pedagogic al Învăţătorilor de la Şanţ
Şcoala Gimnazială „Enea Grapini” Şanţ a fost miercuri gazda Cercului Pedagogic al învăţătorilor. La activitate au participat reprezentanţii Şcolii Gimnaziale „Artemiu Publiu Alexi” Sîngeorz-Băi, Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru, Şcolii Gimnaziale „Iustin Ilieşiu” Anieş, Şcolii Gimnaziale „Florian Porcius” Rodna şi Şcolii Gimnaziale „Enea Grapini”, Şanţ. În calitate de gazde, cadrele didactice de la Şanţ au ales o locaţie înconjurată de un peisaj mirific, unde Munţii Suhardului îşi dau bineţe cu Munţii Rodnei. Activităţile programate s-au desfăşurat într-o atmosferă de lucru productivă, mai ales că temele propuse au constituit o provocare plăcută, ţinându-ne tot timpul conectate.
Coordonatoarea cercului a fost d-na Smaranda Florean, insp. înv. primar, iar responsabili au fost prof. înv. primar Mărioara Avram, prof. înv. primar Ligia Vasilichi. Activităţi programate:
1. Lectură după miros
2. Scrierea creativă
3. Exemple de bune practici
Doamnele profesoare Moisil Silvia Andreea şi Forogău Maria au pregătit cu elevii claselor a IV- a o scurtă scenetă dedicată unirii principatelor.
Despre evenimentele acestei luni a făcut o scurtă trecere în revistă, d-na prof. pentru învăţământ primar Silvea Moisil.
D-na director prof. Reghina Leontina Horga a elaborat o strategie organizatorică deosebită alături de celelalte colege de la ciclul primar,a caror responsabil de comisie metodica este Virginia Cotul.
Exemple de bune practici au fost prezentate de către prof. Ana Danilă, Ancuţa Crăciun, Emilia Bodriheic, etc.
Toată activitatea a avut o densitate maximă, s-a desfăşurat interactiv cu momente de umor, ceea ce dovedeşte că dascălii gândesc pozitiv.
Activitatea de pe Valea Mariilor a fost încununată cu un frumos moment artistic sustinut de către interpreţii de folclor locali, Viorica Hojda şi Dănilă Filipoi, profesori la Şc. Gim. „Enea Grapini” Şanţ încantându-ne auzul cu cele mai noi melodii, cântate în premieră după cum ne-au mărturisit domniile lor.
Citiţi şi:
- Expoziție pascală la Școala Gimnazială ”Enea Grapini” Șanț
- Modele de bună practică în educație, la Cercul pedagogic al învățătorilor găzduit de Şcoala Gimnazială “Enea Grapini’’ Șanț
- Rezultate frumoase pentru elevii de la Şcoala Gimnazială Enea Grapini din Şanţ, la faza judeţeană a Olimpiadei Satelor! Raul Bureacă-Mihai, cel mai mare punctaj la clasa a IV-a!
- Amalia Ioana Moisil de la Școala Gimnazială „Enea Grapini” Șanț, locul III la etapa județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română
- Șapte elevi de la Școala Gimnazială „Enea Grapini” Șanț au obținut premii și mențiuni la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Matematică
Comentarii
Sigur nu au fost la o nunta?!
Adaugă comentariu nou