Monarhiştii bistriţeni, cu demnitate, pioşenie şi respect faţă de MS Regele Mihai I al României, vor susţine regalitatea pentru România

La ultima întrunire din anul 2017 a Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, condus de dr. Marius Nicolae Pop, care a avut loc la Atelierul de cafea Bistriţa, s-a rememorat, cu adâncă durere şi regret, într-o atmosferă de pioşenie, respect şi admiraţie, momentul nefast pentru istoria României - plecarea la cele veşnice a fostului monarh MS Regele Mihai I al României, care a îndoliat întrege naţiune română.
Clubul Monarhiştilor Bistriţeni a fost reprezentat la ceremonialul regesc de înmormântarea a MS Regele Mihai I al României de către dr. Tiberiu Podani, vicepreşedinte al clubului şi membru ANRM din România, împreună cu Luca Roiban, membru şi manager firmă, care au relatat faptul că au fost la Bucureşti, în urma Familiei Regale şi a afetului de tun pe care se afla regele, ceremonialul fiind organizat impecabil, cu precizie, aşa cum merită un valoros şi apreciat rege, lumea fiind îndoliată dar cu multă admiraţie faţă de personalitatea MS Regele Mihai I al României.
Pentru anul 2018, preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, dr. Marius Nicolae Pop, a prezentat strategia clubului pentru reinstaurarea monarhiei în România, cât şi sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, reiterând propunerea ca Bulevardul Republicii din Bistriţa să se numească B-dul Regina Maria sau o piaţă din Bistriţa să primească numele de Regele Mihai I sau Regele Ferdinand.
Fostul deputat PNL, Stelian Dolha, a urat sărbători fericite monarhiştilor bistriţeni şi i-a îndemnat să-şi atingă ţelurile propuse în anul care vine.
Au fost momente de socializare şi urări de ani mulţi şi fericiţi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5