Năsăudeanul Doru Alexandru Ionașc desemnat “Ofițerul de poliție al anului” în 2017 !

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a găzduit la sfârșitul anului trecut decernarea premiilor în cadrul Competiției Profesionale „Poliția în slujba comunității” – ediția a V-a.
Competiţia profesională „Poliţia în slujba comunităţii” are ca și scop promovarea, recunoaşterea şi aprecierea profesionalismului, creativităţii şi acţiunilor inovatoare, fiind premiate cele mai performante structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Totodată, au fost desemnați și cei mai merituoşi polițiști.
Printre aceștia se numără și năsăudeanul Doru Alexandru Ionașc, inspector principal de poliție în cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Cluj.
Acesta este cunoscut de năsăudeni și nu numai, ca fiind fondatorul Trupei Reea Cover Band. În Decembrie 2016, în urma unui Concert caritabil organizat de Crăciun, a reușit împreună cu trupa sa să reabiliteze și să doteze cu instrumente muzicale de ultimă generație, secția instrumental-vocală din cadrul Clubului Copiilor din orașul Năsăud.
** *
Doru Alexandru Ionașc este fondatorul Trupei REEA și concurent X Factor 2013. A început să cânte în jurul vârstei de 15 ani, moștenind dragostea pentru muzică de la părinții săi, care, deși nu au avut un trecut în domeniul muzical, au fost iubitori de muzică de calitate, lucru insuflat și cultivat de aceștia încă de mic în inima sa.

A înființat o trupă de muzică ușoară în liceu, alături de care a început să cânte la diferite evenimente organizate de școala unde învăța și nu numai, timp în care, a început să guste din emoția și dependența pe care scena ți-o oferâ. În anul 2007 a fost admis în cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza “ din București, unde, a candidat pentru a-și urmări visul de a deveni polițist. Dar nici aici dragostea pentru muzică nu l-a părăsit și a continuat să cânte în cadrul formației, “Grupa de Intervenție”, ca și solist vocal. Această trupa a fost prima formație a Academiei de Poliție, care a cântat și în afara cadrului facultății, în diferite cluburi din București, sau la alte evenimente private.

În perioada 2007-2010, a particiat la festivalele anuale de talente muzicale, organizate în cadrul MAI, unde a câștigat locul I și Marele Premiu. În anul 2010, a fost repartizat ca și ofițer de poliție în Năsăud, orașul său natal, unde împreună cu basistul Codrin Andraș (coleg de trupa din vremea liceului), au format trupa “Șoapte” și au cântat astfel timp de un an. În anul 2011, li s-a alăturat Darius Talpoș, și împreună au format Trupa Reea.

În anul 2013 a participat la concursul de talente televizat de Antena 1, X FACTOR, unde la preselecții, a primit trei de DA, și a fost admis în echipa Deliei Matache, reușind să ajungă până în ultima etapă a Bootcamp-ului. De atunci și până în prezent, activează în Trupa Reea ca și solist vocal și chitarist, și spune că: “ Dacă cineva vrea să măsoare dragostea pe care o am pentru muzică, atunci să privească și să asculte Trupa REEA live la orice eveniment și se va convinge singur .“ În anul 2015, s-a mutat în municipiul Cluj-Napoca, pentru a fi mai aproape de trupa sa !

Sursa: www.trupareea.ro /facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5