Nicolae Moldovan, preşedinte executiv PSD BN : Până în 10 octombrie, vom stabili candidaţii de primar!

Preşedintele executiv al PSD BN, Nicoale Moldovan, primarul oraşului Beclean, a anunţat, în cadrul Conferinţei de alegeri,un program de acţiuni care vor fi luate la nivelul organizaţiei judeţene, de la alegeri interne, până la deschiderea formaţiunii către tineri şi asociaţii profesionale.

„Întotdeauna, PSD a demonstrat că indiferent prin ce stări electorale a trecut, uneori mai bune, alteori mai puţin bune, a ştiut să se reorganizeze. Am ştiut să luăm măsuri astfel încât să putem săfim câştigători. PreşedintelePSD BN,preşedintele Consiliului Judeţean au avut în mine şi în toţi cei prezenţi în sală ce mai buni oameni şi cei mai buni primari, ceimai buni organizatori”, a menţionat Nicolae Moldovan.

De altfel, primarul Becleanului a fost desemnat coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Acesta a anunţat că la prezindenţiale totul va fi diferit faţă de alegerile euroarlamentare.

„De alegerile prezidenţiale depind şi alegerile noaste locale. Vom analiza şi vom configura fiecare, chiar de la organizaţiile de cartier, fiindcă asta a fost formaprin care noi am ştiut să câştigăm alegerile. În perioada 10 august-15 septembrie, se vor desfăşura alegeri în fiecare organizaţie din localitate, o dare de seamă la fiecare nivel al organizaţiei şi analizarea rezultatelor. Nu trebuie să ne fie frică şi să recunoaştem atunci când am greşit. În perioafa 15 septembrie-10 octombrie, vom desemna candidaţii de primar,  trebuie să avem curajul. Nu avem dreptul să fim al doilea partid care îşi desemnează candidaţii de primar, mai ales căîm majoritatea localităţilor avem deja primari în exerciţiu şi nuştiu să facem o discuţie în jurul vreunei primării, dar şi candidatura pentru funcţia depreşedinte de Consiliu Judeţean, pe care o vom discuta. Avem cel mai bun preşedinte de Consiliu Judeţean de când a avut Bistriţa-Năsăud şi dacă am face o analiză şi faţă de alte judeţe, de departe, aceste realizări nu sunt numai scrise, le simţim noi când trecem dintr-o localitate în alta sau dintr-un judeţ în altul”,a spus Nicolae Moldovan.

Preşedintele executiv al PSD BN a precizat că în perioada 13 ianuarie-15 martie 2020,  vor fi desemnaţi şi consilierii judeţeni şi locali, după modul de implicare al acestora şi rezultatele obţinute la alegerile prezidenţiale.

Acesta s-a referit şi la o deschidere a partidului spre oameni din alte zone, nu neapărat e la alte partide, spre asociaţii profesionale – medici,cadre didactice, patronate, sindicate, dar şi spre tineret, activarea partidului pe departamente, pentru a avea oameni pregătiţi pe varii domenii. Nu în ultimul rând, Nicoale Moldovan a propus o platformă electorală a Biroului Politic Judeţean, dar şi un grafic de prezenţă a membrilor, dar şi formarea unei echipede comunicatori locali, pentru a asigura vizibilitatea şi promovarea tuturor realizărilor.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5