Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR: ”9 iunie nu e o zi oarecare! 9 iunie este o zi în care putem să ne schimbăm destinul cu un vot!”

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a fost sâmbătă, 19 mai, pentru toată ziua, în județul Bistrița-Năsăud.

În Bistrița, după un flashmob în parcul unde se regăsește și Cetatea Bistriței, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare din 9 iunie, alături de candidați la alegerile locale din județ, au fost prezentați asistenței.

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a fost cel care a deschis seria discursurilor, spunându-le oamenilor:

”Mă bucur să ne regăsim, dragi bistrițeni, frați români, frați creștini, într-un moment în care țara noastră trece printr-o mare cumpănă. Europa întreagă trece printr-o mare cumpănă, într-un moment în care e nevoie ca apărătorii patriei române să se unească și să lupte împreună, dincolo de toate diferențele, dincolo de toate animozitățile, dincolo de orice ar putea să ne despartă, cu gândul numai la ceea ce ne poate uni. Și ce ne poate uni mai mult decât patriotismul, care este dragostea de patrie, dragostea de țară. Naționalismul este dragostea de neam și această dragoste ne animă pe noi toți cei care facem parte din mișcarea de renaștere națională, a cărei expresie politică este Partidul AUR”.

”Familismul, această dragoste pentru familie, acest imbold de a constitui și de a ocroti familia, ca și creștinismul, care este în fibra noastră națională, care este sufletul românesc, care este dragostea pentru Dumnezeu, înseamnă AUR. Familie, națiune, credință și libertate. Noi am pus aceste valori pe steagul nostru, nu ca pe niște lozinci, ci ca pe un crez. Ele reprezintă exact ce simțim. Iar ele ne fac să facem o politică a dragostei, nu una a urii. Pentru că toate mustesc de dragoste, toate izvorăsc din dragoste și toate sunt duse mai departe cu dragoste. Politica AUR este deci una a iubirii. Iar toți cei care ni se opun, toți cei care ne acuză, toți cei care ni se împotrivesc, nu sunt decât dușmanii dragostei. Cei care ne urăsc și ne ponegresc, nu o fac atât pentru noi, ci pentru ceea ce nutrim noi. Pentru aceste iubiri de familie, de națiune, de credință și de libertate. Și nu fac aici o afirmație gratuită. Dovezile ne stau la tot pasul.

Ei nu iubesc această țară, pe care au închinat-o intereselor străine. Ei nu iubesc libertatea pe care ne-au furat-o, pe care ne-au îngrădit-o, pe care ne-ar lua-o de tot, dacă ar putea. Au încercat în timpul pandemiei, dar nu se vor opri aici. Trebuie să fim pregătiți tot timpul să ne apărăm libertatea. Ei nu-l iubesc pe Dumnezeu, ei nu iubesc pe români, nu ne iubesc pe noi, pe care ne-au jefuit, pe care ne-au umilit, pe care ne-au batjocorit în fel și chip”, a continuat Claudiu Târziu, care candidează pentru Parlamentul European pe data de 9 iunie.

Claudiu Târziu și-a încheiat discursul, spunând:
”Dacă nu i-ar urâ atât de mult pe români, Ciucă, Ciolacu, Iohannis și toată clica lor s-ar opune tuturor relelor care vin din afară și ar face imposibile relele care se folosesc înăuntru. Dar ei ce fac? Ei nu fac nimic pentru România, continuă să o jefuiască și încearcă, iată și în acest ceas, să mai fure o dată votul românilor, comasând alegerile, încălcând legile, încălcând până și legea fundamentală a statului român – Constituția, făcând tot posibilul să rămână cu mâinile pe pârghiile de putere. Veniți alături de noi! Votați pe cele 5 buletine de vot care vi se vor pune în mână pe 9 iunie cu AUR, pentru a putea scoate din ghearele acestor nemernici România, pentru a elibera statul român, pentru a recupera țara noastră. Și a o reconstrui cu dragoste! 9 iunie nu e o zi oarecare! 9 iunie este o zi în care putem să ne schimbăm destinul cu un vot!”

Senatorul Ovidiu Florean, candidatul AUR pentru conducerea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a spus pe scena de lângă zidurile Cetății Bistrița că, după 34 de ani și ceva de la Revoluție, România este un stat eșuat.

”N-am spus-o eu, a spus-o cineva din București care o să înceapă să sughită –Președintele Klaus Iohannis. N-ai cum să-l contrazici pe domnul președinte, pentru că este cel mai informat român. Și dacă dânsul spune că România este un stat eșuat, înseamnă că așa este. Dacă ne uităm puțin la cifrele care vorbesc despre deficit bugetar, inflație, deficit de balanță comercială și datorie externă, putem spune că România e un stat falimentar. În 34 de ani, nenorociții ăștia care au guvernat țara au băgat-o în faliment. În sfârșit, după 34 de ani, există o alternativă. Există o alternativă, care se numește AUR. Există o formațiune politică care poate să rezolve problemele țării, care poate să readucă România acolo unde-i e locul, care poate să scoată țara din faliment. Nu putem face minuni, pentru că minuni fac numai sfinții, dar putem să aducem bun simț, putem să aducem bună credință, putem să aducem performanță și putem să aducem armonie în România. Cu acești candidați pe care i-ați văzut astăzi, cu cei pe care o să-i vedeți în viitoarele scrutinuri electorale, AUR va scoate țara din impas. Pentru aceasta e nevoie de votul dumneavoastră și vă rugăm în 9 iunie să puneți ștampila pe AUR pe toate cele 5 buletine de vot, ca să putem să-i punem la punct pe tâlhari! Dreptate pentru România!”, a spus senatorul Florean.

Dragoș Hârjoabă, coordonatorul filialei Bistrița-Năsăud a partidului AUR, și candidat la alegerile locale din data de 9 iunie pentru funcția de consilier la Consiliul Județean, a explicat asistenței de ce a intrat în politică:

”Am intrat în AUR pentru că m-am săturat să mi se spună că nu se poate. Pentru că orice am încercat să fac, de fiecare dată a fost oprit de alții și mi s-a spus: Nu face! Nu se poate! AM PUTUT! Dacă ei nu au putut timp de 34 de ani, noi putem! Iar echipa pe care am adus-o aici și echipa cu care sunt foarte mândru că se află astăzi în fața dumneavoastră, este echipa care poate! De asta sunt aici! Pentru că noi putem! Dacă ei nu au putut, noi putem! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

 

CMF 21240330

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5