Răzvan Martin şi antrenorul Mugur Saranciuc, premiaţi de Consiliul Judeţean
Consiliul Judeţean va aloca suma de 30.000 lei pentru premierea medaliatului cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra, Răzvan Martin, dar şi a antrenorului său de la CSM Bistriţa, Mugur Saranciuc.
Potrivit proiectului de hotărâre al CJ BN, suspus dezbaterii miercuri, halterofilul Răzvan Martin ar urma să primească 20.000 lei pentru medalia obţinută la Olimpiadă, în timp ce antrenorul Mugur Saranciucva beneficia de un premiu de 10.000 lei.
Iniţiativa este una lăudabilă, dar, cel puţin din punctul meu de vedere, aleşii judeţeni ar fi trebuit să ia în calcul şi rezultatele celorlalţi sportivi legitimaţi la Bistriţa, care au participat la JO Londra. Adică, rezultatul obţinut de Adrian Crişan, locul 5 în proba de simplu la tenis de masă, este unul fabulos pentru o disciplină sportivă unde asiaticii fac jocurile.
Altfel, Consiliul Judeţean a găsit bani, şi anume suma de 35.000 lei, pentru finalizarea unor lucrări la mănăstirea „Izvorul Tămăduirii” – Salva, mai ales că în această toamnă este planificată sfinţirea bisericii de la această unitate de cult.
Citiţi şi:
- Răzvan Martin şi antrenorul Mugur Saranciuc, răsplătiţi de Consiliul Judeţean
- Halterofilul Răzvan Martin aduce a treia medalie pentru Bistriţa în istoria Jocurilor Olimpice!
- Punct şi de la capăt. Halterofilul Răzvan Martin şi-a reluat antrenamentele după doi ani de suspendare
- Despre Răzvan Martin. Despre responsabilitate. Despre alegeri. Despre un apartament cu 3 camere. Despre 100.000 de lei
- Răzvan Martin, prins dopat la Campionatul European de haltere. A rămas fără medaliile cucerite
Comentarii
Răzvan Martin a fost numit cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Întrebat dacă Primăria Bistriţa se gândeşte să facă acelaşi lucru, ţinând cont că Martin este legitimat la un club bistriţean, primarul Creţu a spus: ''încă nu s-a discutat despre această posibilitate. Răzvan Martin este încă tânăr, numirea lui cetăţean de onoare nu este o problemă care arde. În municipiul Bistriţa sunt numiţi cetăţeni de onoare oamenii care sunt la final de carieră, care prin activitatea lor au făcut cunoscut numele oraşului, cei care s-au evidenţiat. Răzvan Martin este încă tânăr şi este timp ca acest lucru să se întâmple. Nu s-a luat deocamdată în calcul posibilitatea ca acesta să fie numit cetăţean de onoare al Bistriţei". In schimb, Crin Antonescu, cel mai mare chiulangiu din parlamentul Romaniei, e cetatean de onoare al Bistritei.O anomalie. Cat este de bistritean acest Crin puturos si prin ce s-a remarcat el sa merite aceasta onoare? Iar, cand un tanar care activeaza la un club sportiv din Bistrita aduce faima si glorie tarii prin prestatia sa la olimpiada de la Londra, o anomalie de primar invoca tot felul de motive ca sa nu-i acorde un titlu binemeritat de cetatean de onoare.
Adaugă comentariu nou