Elevi din cinci țări, participanți la atelierele de lucru organizate în cadrul proiectului „Mind Mapping and Multiple Intelligence for primary education”
Elevi din cinci țări, participanți la o mobilitate a proiectului Erasmus în cadrul Școalii partenere ,,Mihai Eminescu” din Năsăud au completat un chestionar online referitor la tipul predominant de inteligență. Workshop-ul a fost susținut de către trainerii Pavelea Tudor Daniel, Timiș Adela și Cira Ioana.
După finalizarea acestui workshop, elevii au fost inițiați în arta mânuirii lutului de către d-na prof. Csillag Timeia. Aceasta le-a prezentat elevilor instrumentele folosite și etapele de lucru ce trebuie respectate pentru obținerea unor produse de calitate din lut.
Profesorii participanți în proiect au desfășurat concomitent workshop-ul cu tema ,,Inteligente multiple. Noțiuni introductiv”. Acesta a fost susținut de către prof. Nikos Makris, din partea coordonatorului de proiect și de prof. Mureșan Adela.
La finalizarea workshopurilor, participanții la proiect au vizitat Castelul Dracula, unde a avut loc și întâlnirea coordonatorilor de proiect pentru a stabili următoarea mobilitate și planificarea activităților referitoare la inteligentele multiple. Elevii și cadrele didactice au profitat de tot ceea ce oferă această atracție turistică a județului – Castelul Dracula, fiind impresionați de frumusețile naturale ale locului.
Citiţi şi:
- Al treilea an de Erasmus + pentru elevii și profesorii de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Năsăud!
- Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud la a treia mobilitate ERASMUS
- Cadre didactice şi elevi de Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu, în Italia, printr-un proiect Erasmus
- Oamenii din cultură, prezenţi la workshop-ul „Diversitate Multiculturală”, la Bistriţa
- Societatea de Concerte Bistriţa la Londra
Adaugă comentariu nou