Modernizare la Băile Figa

Primăria oraşului Beclean are pe agenda de lucru în această perioadă mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea comunităţii locale şi a infrastructurii urbane şi turistice a localităţii. Între aceste proiecte un loc important îl ocupă şi cel referitor la modernizarea infrastructurii Satului de Vacanţă de la Băile Figa. La fel ca şi proiectul de modernizare al infrastructurii cartierului Podirei şi proiectul de infrastructură al Satului de Vacanţă şi cartierului de cabane turistice este un proiect integrat, cuprinzând toate elementele de infrastructură necesare, alei, trouare şi parcări pavate.
În zonă au fost deja introduse, prin grija administraţiei publice locale, toate utilitățile curente necesare (apă, canalizare, gaze, electricitate), tot ce mai trebuie făcut din punct de vedere al unei infrastructuri moderne este doar modernizarea aleilor din Satul de Vacanţă şi din cartierul de cabane, precum şi a locurilor de parcare pentru ca zona să fie complet modernizată din punct de vedere al infrastructurii stradale şi turistice.
În această perioadă compartimentele de specialitate ale Primăriei oraşului Beclean parcurg etapele procedurale pentru a putea da startul materializării lucrărilor prevăzute de acest proiect, prin care vor fi amenajate toate aleile din zonă, precum şi parcările auto, astfel încât proprietarii de căsute şi cabane, precum şi turiştii care vin la Băile Figa şi se cazează în Satul de Vacanţă şi la cabanele rustice de lemn să beneficieze de condiţii îmbunătăţite de acces auto şi pietonal.

Comentarii

04/10/17 01:44
barbier

Jos cu pălăria în fața primarului și consiliului local. De ce unii pot iar alții îsi petrec mandatul tânguindu-se.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5