Nouă amenzi aplicate de jandarmi, după controale în piețe!

Acțiunile jandarmilor bistrițeni în piețe, de verificare a respectării măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei continuă.
"În ultimele 24 de ore, jandarmii au executat mai multe acțiuni de verificare privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, în zona piețelor. Au fost verificați comercianții și producătorii agricoli aflați în piețele agroalimentare. Conform măsurilor adoptate pe timpul stării de urgență, aceștia sunt obligați să adopte măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19, respectiv să poarte mănuși și măști. De asemenea, pe lângă măsurile de prevenție COVID-19, au fost verificate și documentele aferente legalității activității de comercializare a produselor expuse spre vânzare. În ultimele 24 de ore au fost aplicate 9 sancțiuni în valoare de 30.000 de lei", menționeayă Georgeta Cășvan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei bistrițene.

În această perioadă jandarmii sunt angrenați în misiuni de prevenire COVID 19, misiuni de pază si protectie la centrele de carantinare, în patrule mixte cu poliția și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” dar și în patrule independente de jandarmi - pentru verificări la domiciliu ale persoanelor izolate, respectiv a măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5