Nouă medalii pentru sportivii de la Karate Tiger de pe Valea Bârgăului la Campionatul Național de Karate WUKF cadeți, juniori, seniori, veterani

Campionatul Național de Karate WUKF s-a desfășurat la Patinoarul Olimpic din localitatea Brașov, în perioada 25-26 mai 2024. La acest eveniment, Clubul Sportiv Karate Tiger din Valea Bârgăului a participat cu 11 sportivi care au obținut 9 medalii, dintre care 2 de aur cucerite de către Rus Alexandra la kumite și Hogiu Darius la Kata, 2 medalii de argint   locul 2 obținute de către Lenuța Gabor kata și Pop David tot la kata, 5 medalii de bronz/locul 3 obținute de către Sas Ana 1 la Kumite și 1 la kata, 1 Trișcă Roxana la Kata, 1 Holbură Ionuț kata și 1 Lazurcă Augustin tot la kata.

Competiția a fost de un nivel ridicat, la care au participat 480 de sportivii din 44 cluburi din toată țara.

Prin rezultatele obținute de către sportivi noștri am reușit să ne clasăm pe locul 17. Mulțumim pe această cale Primăriilor și consiliilor locale din Bistrița Bârgăului, Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Josenii Bârgăului, Amicii Building, Școlii Gimnaziale Bistrița Bârgăului.

Vasile Dologa, președinte CSSK Tiger

 .    

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5