Nu se debarasează uşor de vechituri

Năsăudenii au beneficiat de încă o ediţie a campaniei de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, care implică 541 de localităţi din ţară. „Marea Debarasare” iniţiată de Ministerul Mediului, de data aceasta, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, năsăudenii dovedindu-se a nu avea prea multe vechituri, sau, din contra, a nu se îndura să se debaraseze de ele, preferând să le repare repetat din lipsa banilor cu care să-şi cumpere altele noi. Reprezentanţii primăriei şi cei ai societăţii locale de gospodărire au depozitat la centrul de colectare din curtea GCL-ului: o maşină de spălat, 18 televizoare, 4 aparate de radio, un frigider, 1 pickup, 25 kilograme de piese şi un aspirator.

Inspectorul Ioan Ilieş, din cadrul administraţiei locale, coordonatorul acţiunii, ne-a informat că în această situaţia se văd nevoiţi să repete acţiunea o dată pe lună sau chiar o dată pe trimestru, în ciuda faptului că au planificat-o bilunar, înţelegând că năsăudenii şi-au terminat stocul de deşeuri electrice şi electronice.

Reamintim că anul trecut, prin acţiunea „marea Debarasare” a fost adunată şi transportată la centrul zonal de colectare, cantitatea de 6775 kilograme de asemenea aparatură.

Inspectorul Ioan Ilieş face un apel la toţi năsăudenii prin intermediul nostru, să-şi pregătească aparatele uzate pentru a le putea preda la viitoarea ediţiei de colectare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5