O bătrână de 85 ani din Năsăud, furată în timp ce dădea de mâncare la două femei cu doi copii. Hoaţele, identificate la scurt timp de polițiști

O femeie, de 85 ani, din Năsăud a sesizat duminică poliția despre faptul că două femei necunoscute i-ar fi sustras din locuință suma de 525 lei. Femeia de 85 ani a primit în casă două femei care au venit la cerșit însoțite de doi minori. Aceasta le-a oferit de mâncare, iar într-un moment de neatenție, femeile ar fi sustras suma de bani dintr-un portofel, care se afla pe pat.

La scurt timp după sesizare, polițiștii năsăudeni au identificat persoanele în cauză, pe raza orașului, acestea fiind două femei, de 36 ani, respectiv 27 ani, ambele din Năsăud. Totodată, suma de bani reclamată ca fiind sustrasă a fost recuperată și predată persoanei păgubite, se arată în comunicatul IPJ BN.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Pentru a nu deveni victimele unor infracțiuni de furt, polițiștii vă recomandă:

·        Nu primiți în casă cerșetori, negustori ambulanți sau orice alte persoane necunoscute!

·        Nu aveți încredere în comis-voiajorii care încearcă să vă vândă diverse produse, aceștia vă pot distrage atenția cu scopul de a fura!

·        Daca aveți suspiciuni în legătură cu o persoană, anunțați imediat poliția și alertați vecinii!

·        Nu țineți în casă sume mari de bani sau bunuri de mare valoare!

În cazul în care sunteți victima sau martorul unei infracțiuni de furt, sesizați de îndată Poliția, prin apelarea numărului unic de urgență 112!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5