A furat din farmacie. A văzut-o tot judeţul ! Vezi cum a reacţionat bistriţeanca !

Polițiștii bistrițeni au efectuat cercetări pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de furt. "Cei care pot oferi date despre aceasta sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112" era mesajul transmis de poliţie în urmă cu câteva ore, însoţit de o poză.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au în lucru un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat la data de 25 august a.c., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”. În cadrul cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 august a.c., în timp ce se afla într-o farmacie din municipiul Bistrița, o femeie și-ar fi uitat un carnețel cu notițe și suma de 500 de lei, în apropierea ghișeului. Ulterior, o altă femeie care a intrat în farmacie ar fi sustras carnețelul și suma de bani.
"Întrucât, carnețelul respectiv conține date importante pentru persoana păgubită, adresăm rugămintea ca, oricine poate oferi date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea persoanei din fotografie, să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112" spunea zi la prânz poliţia.
La ceas de seară, un alt mesaj a venit din partea poliţiştilor: "Conducerea IPJ BN vă mulțumește pentru sprijinul acordat în rezolvarea cazului de furt din farmacie,înregistrat cu autor necunoscut și prezentat astăzi, 10 noiembrie a.c. Ca urmare a difuzării cazului în mass-media, persoana în cauză s-a prezentat la Poliție, și-a recunoscu fapta și a restituit paguba persoanei vătămate.Vă mulțumim".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5