O cunoaşteţi? Femeia este bănuită de furt, într-o farmacie din Bistriţa

Polițiștii bistrițeni efectuează cercetări pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Cei care pot oferi date despre aceasta sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au în lucru un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat la data de 25 august a.c., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”.

În cadrul cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 august a.c., în timp ce se afla într-o farmacie din municipiul Bistrița, o femeie și-ar fi uitat un carnețel cu notițe și suma de 500 de lei, în apropierea ghișeului. Ulterior, o altă femeie care a intrat în farmacie ar fi sustras carnețelul și suma de bani.

Întrucât, carnețelul respectiv conține date importante pentru persoana păgubită, adresăm rugămintea ca, oricine poate oferi date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea persoanei din fotografie, să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

sursa: IPJ BN

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5