O bistriţeancă, în elita bucătarilor la Târgul de Turism al României. Bunătăţi din Bistriţa-Năsăud la Romexpo. La deschidere, preşedintele Radu Moldovan

Romexpo organizează ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 22 și 25 februarie.

Ajuns la cea de-a 39-a editie, evenimentul prezintă publicului larg cele mai avantajoase pachete de vacanță către destinații fascinante din România și străinătate.

O simplă vizită la târg vă face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. La ediția de primăvară a Târgului de Turism al României își prezintă oferta și judeţul nostru, fiind prezent la deschidere şi preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan. De altfel, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Primăria municipiului Bistriţa, ADI Turism în Bistriţa-Năsăud, Asociaţia Produs în Bistriţa-Năsăud, Asociaţia Turist în Bistriţa-Năsăud, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud figurează printre expozanţii din catalogul Târgului de Turism al României.

Alături de Ansamblul Dor Românesc, ce va prezenta tradiţiile noastre, dar şi de ofertele turistice ce le are judeţul, în Anul Centenarului României, turiştii sunt invitaţi să descopere arta culinară a ţinutului nostru.

Cârnaţul, slănina, brânza, plăcintele nu vor lipsi de la standul nostru. Invitat special este chef Nina Rus, bistriţeanca ce a făcut imagine frumoasă judeţului în ultimul an prin evenimentele culinare din ţară unde a fost alături de elita bucătarilor.

"Voi fi prezentă la târg cu zacuscă, icre, păstrăv afumat, pateu de pastrav şi voi da gratis turiștilor niste borcănele cu zacuscă, icre si sticluțe mici de 60 g cu țuică", ne-a declarat Nina Rus, de la Păstrăvăria RIN din Romului.

Reţetele ei au făcut deliciul celor mai de temut bucătari ai ţării de la Chefi la cuţite. Bistriţeanca va fi prezentă şi la standul din cadrul Asociațiilor profesionale ACEEA și Euro-Toques România împreună cu bucătari celebri cu o expoziție de preparate culinare tradiționale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5