O lacrimă din suflet pentru Mircea Satmari...

In 9 Mai 2014 s-a stins din viaţă tânărul şi dragul nostru coleg MIRCEA SATMARI, auditor superior la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud. În 6 iunie, urma să împlinească 46 de ani. Mircea a trecut în nefiinţă, inima a încetat să-i mai bată, pustiind sufletele noastre.

S-a dedicat muncii sale, împletind rigurozitatea cu aplecarea către problemele colegilor şi întotdeauna a întins o mână de ajutor atunci când a fost necesar.

Mircea Satmari, un om care a iubit viaţa, un om plin de bunătate care a trăit frumos şi simplu, un om de înalta valoare profesională, care ar fi vrut să se bucure în continuare de realizările sale, a lăsat colegii care îşi vor aminti mereu cu drag şi dor de el.

A fost un exemplu de luptător cu viaţa, cu dragostea şi dăruirea pentru dreptate şi oameni în acelaşi timp. Dumnezeu îl va răsplăti din plin acolo unde el s-a mutat.

Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă O lacrimă din suflet, tăcere şi-un mare regret… Sincere condoleanţe.

Colectivul A.J.O.F.M. Bistriţa - Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5