O seară de poveste, în parohia preotului Florin Gordon de la Domnești, alături de Corala Armonia

Parohia “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Domnești a organizat un Concert extraordinar de colinde susținut de celebra Corală Armonia din Constanța, desemnată în mai multe rânduri cea mai bunã coralã bãrbãteascã din lume. Alături de preotul paroh Florin Gordon și comunitatea din Domnești au fost vicepreședintele Consiliului Județean - Camelia Tabără, deputatul Bogdan Ivan, managerul Centrului Județean pentru Cultură - Alexandru Pugna, primarul Horea Petruț, părintele profesor Nicolae Feier de la Biserica Coroana din Bistrița.

"A fost cu adevărat o seară magică! Le mulțumim din tot sufletul membrilor Coralei Armonia pentru toată bucuria. Le mulțumim sponsorilor noștri pentru tot sprijinul acordat! Vă mulțumim dumnevoastră, tuturor celor care ați fost alături de noi!", a transmis p[rintele Florin Gordon.

Deputatul Bogdan Ivan a menționat că a petrecut oseară plină de bucurie și emoție la cel mai frumos concert de colinde din acest an, susținut de Corala Armonia din Constanța, la Domnești! "Cred că fiecare dintre noi ne-am amintit de Crăciunul copilăriei, de bucuria de fi împreună cu cei dragi și de a vesti nașterea Mântuitorului Hristos! Felicitări parintelui Florin Gordon, dlui Primar Horea Petruț si frumoasei comunități din Domnești pentru organizarea frumosului eveniment!", a precizat deputatul Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5