Olimpicii de la Londra - sportivii anului 2012 în Bistriţa-Năsăud

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud a stabilit clasamentul primilor zece sportivi ai judeţului Bistriţa-Năsăud, pentru anul 2012, în funcţia de performaţele obţinute la competiţiile internaţionale.
Şi pentru că Jocurile Olimpice de la Londra au fost evenimentul sportiv numărul 1, de aici a pornit şi TOP 10 Sport Bistriţa-Năsăud.
Haltorofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Olimpiadă, a fost nominalizat cel mai bun sportiv al judeţului Bistriţa-Năsăud, în 2012.
Locul al doilea îi revine lui Adrian Crişan, care a obţinut locul V, la JO Londra, în proba de simplu de la tenis de masă. Performanţa acestuia, într-un sport al asiaticilor, este la fel de mare, poate cât o medalie olimpică.
Podiumul este închis, la egalitate, de gimanştii Marius Berbecar şi Cristina Băţagă, dar şi de halterofilul Gabriel Sâncrăian, cei care au reprezentat Bistriţa şi România la cea mai important eveniment sportiv al nului 2012.
Locul VI a fost adjudecat de Monica Csengheri, cu o medalie de aur şi două de argint, la Campionatul Mondial de Haltere rezervat juniorilor. P e locul VII vine Bernadette Szocs, cu trei medalii de aur la Europenele de tenis de masă – junioare. Clapa Andreea (tenis de masă), Petrică Hogiu (schi fond), Adrian Trifan (atletism) şi Vlad Farcaş (judo) sunt cei care închid TOP 10 în performanţă sportivă pentru anul 2012.
Feliocitări lor şi antrenorilor Mugur Saranciuc, Marian Filipaş, Pop Augustin, Liviu Pop şi Vasile Vug, Ovidiu Fătu, Adrian Chivu, Rodica Drăguş, Dragoş Mihali şi Vasile Bodea. Anul 2013 să fie unul mai bun!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5