Orchestra Valahia şi Lavinia Goste, Alexandru Brădăţan şi alte nume sonore la Zilele Monorului!

Comunitatea din Monor se pregăteşte de sărbătoare. Primăria şi Consiliul Local Monor şi Parohiile Ortodoxe din Monor organizează cea de-a XIV-a ediţie a „Zilelor Monorului”. Fiii satului, din ţară şi de pretutindeni, sunt aşteptaţi acasă în perioada 2-3 septembrie pentru a se bucura împreună, pentru a depăna amintiri şi pentru a petrece la evenimentele pregătite de organizatori. Sponsor principal este SC Carmolact prod SRL Monor, prin Ioan Neagoş şi dr. Eugen Creoşteanu.
Manifestările vor debuta sâmbătă, la Primărie, unde, într-un cadru oficial, vor fi primiţi fiii satului. După-amiaza, pe baza sportivă centrală, este programată Cupa Carmolact la minifotbal. Seara, monorenii sunt invitaţi la o masă festivă la Căminul Cultural, iar de la ora 21.00, va începe o petrecere în grădina bisericii.
Duminică, cu mic cu mare, comunitatea este aşteptată la slujba religioasă, iar de la ora 13.00, la Parada portului popular. Un amplu spectacol folcloric va fi pus în operă la Monor, cu Ansamblul profesionist „Mureşul” din Târgu Mureş, Ansamblul „Someşul” din Beclean şi Ansamblul „Baltagul” din Monor. Invitaţi sunt soliştii Lavinia Goste şi Marius Zorilă de la Orchestra Naţională Valahia, Ciprian şi Mihaela Istrate, Cornelia Ardelean Archiudean, Ioana Maria Ardelean, Alexandru Brădăţan, Andreea Haisan, Anuţa Iuga, Petruţa Creţa Vâncă, Mircea Simionca, moderator al evenimentului fiind Mariana Harosa Moldovan, directorul Casei de Cultură din Beclean.
Duminică seara focuri de artificii vor lumina cerul Monorului, încununând un eveniment ce-şi pregăteşte anul viitor o ediţie jubiliară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5