Ovidiu Creţu: Am discutat cu oamenii, dacă au fost de bună credinţă!

Rep.: - Cum credeţi că vă vor vedea bistriţenii peste câţiva ani şi ce le transmiteţi?

Primar Ovidiu Creţu: - Le mulţumesc bistriţenilor că mi-au dat încredere şi mi-au făcut onoarea să-mi acorde trei mandate în care am condus oraşul. Le sunt recunoscător pentru acest lucru. M-am bazat întotdeauna pe discuţiile corecte, de aceea am prezentat lista cu proiectele pe care vreau să le fac. Când proiectele au fost votate de bistriţeni şi m-au votat pe mine, m-au votat pentru aceste proiecte, nu pentru că am ochi verzi, eu am considerat că ele au fost trecute prin ochiul cetăţenilor. Nu am mai simţit nevoia să fac la Linia Verde un referendum sau sondaje, am fost cu ele în alegeri.

Au fost critici vocali, foarte puţini raportaţi la numărul populaţiei – Bistriţa Civică, Partiudl Verde sau Ecologist, cu unii ne-am judecat şi am câştigat toate procesele. Ar fi trebuit să-i dau în judecată că au întârziat varianta ocolitoare cu zece ani, eu nu pot să fac lucruri de genul acesta. Când am făcut referendum, eu nu m-am implicat deloc, ei au umblat de nebuni ca să nu facem şi, totuşi, la referendum au fost mai mulţi care au votat pentru. Au spus că se leagă de copacii din parc, dar după aia au spus ce frumos e. Nu am obiceiul să mă consult cu oameni care nu se pricep, ei aşteptau că dacă-şi zic Partidul Verde sunt chiar somităţi în domeniul ecologiei. Poate unii sunt de bună credinţă, alţii au vrut promovare politică. Am discutat cu oamenii dacă partenerul meu a fost de bună credinţă.

Nu poate să spună cineva că nu am ştiut comunica. Partidul mă acuză de relaţia cu presa. Am refuzat să dau taxă de protecţie pentru că multe dintre organele de presă practică acest lucru. Aşteptau să plătesc o taxă de protecţie din bani publici. Vă felicit pe voi că nu am avut probleme de genul acesta, că nu m-aţi atacat trei săptămâni ca după aceea să vin să spun că fac un abonament sau nu ştiu ce. Alţii s-au mânjit cu lucruri de astea, de aceea am avut o relaţie proastă cu o parte a presei, pentru că am refuzat să plătesc taxa de protecţie, iar lucrurile trebuie să se desfăşoare în mod civilizat, principial.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5