Până în 7 ianuarie, în Bistriţa-Năsăud au fost vaccinate 915 persoane! Aproape jumătate din cei vizaţi în etapa a doua sunt de acord să se vaccineze

Etapa I de vaccinare continuă în județul Bistrița-Năsăud! Până la data de 7 ianuarie inclusiv, în județul nostru au fost vaccinate 915 persoane, lucrători din sistemul sanitar și social, anunţă Instituţia Prefectului într-un comunicat de presă.
La nivelul judeţului, 1345 de vaccinuri au fost recepționate până la această dată, stocul de doze fiind completat în funcție de numărul de persoane eligibile pentru etapa I de vaccinare care se înscriu pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login .
La nivel județean, se pregătesc centrele de vaccinare pentru demararea celei de-a doua etape de vaccinare, cât și o statistică a persoanelor eligibile pentru această fază a campaniei de vaccinare.
Statistica de la acest moment relevă un procent de aproximativ 50% de doritori din categoriile cărora se adresează etapa a doua, conform Strategiei de vaccinare reglementată prin HG 1031/2020.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5