Paraschiva Sigartău, noul preşedinte al experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din judeţ

Sala de conferinţe a Hotelului Bistriţa a găzduit, la începutul săptămânii, Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a membrilor filialei judeţene a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).
Maria Hăbălău, preşedintele filialei, a prezentat raportul Consiliului privind activitatea desfăşurată în 2015, în timp ce directorul executiv Poni Login a supus atenţiei programul de activitate de anul trecut pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale CECCAR.
Măricuţa Dunca şi Benedic Bozga au supus atenţiei raportul cenzorului asupra gestiunii filialei, respectiv raportul Comisiei de disciplină. De asemenea, a fost aprobate programul de activitate pentru anul 2016 şi bugetul de venituri şi cheltuieli, lista „experţilor contabili de onoare” şi a „contabililor autorizaţi de onoare”, dar şi a cabinetelor propuse auditului în 2017.
„Anul 2015 a reprezentat un an de referinţă pentru activitatea CECCAR marcat de importante acţiuni la nivel teritorial şi nivel central. S-a pus accent pe stabilitate şi continuitate, prin punerea în aplicare a strategiei Corpului şi a acţiunilor concrete destinate şi realizate în sprijinul membrilor şi a profesiei, a consolidării şi eficienţei aplicării celor trei comandamente de bază: educaţia, calitatea serviciilor şi etica”, a punctat staff-ul CECCAR BN.
La secţiunea de alegeri, experţii contabili şi contabilii autorizaţi şi-au ales membrii Comisiei de disciplină, şi anume Sztankovszky Zoltan – preşedinte, Maria Pintea , Gheorghe Păcurar, Gabriela Iacob şi Adriana Apăfăian – membri. Cenzor al filialei judeţene a CECCAR este Rodica Birtaş. În baza Măsurii 56/2008, în finalul lucrărilor a fost prezentat viitorul preşedinte al filialei pentru mandatul 2016-202, respectiv expertul contabil Paraschiva Sigartău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5