Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), lansat la Bistriţa, în prezenţa preşedintelui Daniel Ionaşcu

Secretarul de stat Sorin Roşu Mareş de la Ministerul Agriculturii este preşedintele interimar al Filialei judeţene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), iar senatorul Ioan Simionca este vicepreşedinte, în timp ce Remus Macarie ocupă funcţia de secretar. Anunţul a fost făcut de av. Daniel Ionaşcu, liderul PPU (social-liberal), în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în Grădina de Vară a Palatului Culturii.
„Plaiul acesta, dincolo că este unul minunat sub aspect peisagistic, nu poate uita nimeni că de aici au curs paşii lui Coşbuc şi Rebreanu. Spaţiul acesta este binecuvântat de Dumnezeu, între credinţa oamenilor şi identitatea lor naţională prin ceea ce înseamnă port, cultură tradiţională. (...) Acest tărâm impune în viaţa publică oameni care să fi palpat aceste lucruri, care să cunoască problemele şi care să poată face programe serioase, demne şi necesare pentru comunitate. Este o bucurie ca împreună cu dumneavoastră să clădim ceva pe acest tărâm minunat a lui Coşbuc şi Rebreanu”, a declarat preşedintele Daniel Ionaşcu.
Potrivit acestuia, nu există colţ al ţării sau român care să nu simtă nevoia unei reabilitări a clasei politice, însă doar oameni cu experienţă pot să contureze noutatea. Acesta a punctat şi o serie de priorităţi ale formaţiunii, plecând de la necesitatea fundamentală de sprijinire a patronatului autohton atât prin proiecte de lege, cât şi prin atragerea fondurilor europene, continuând cu necesitatea promovării identităţii bistriţene, dar şi a unor politici de atragere a tineretului din Diaspora în ţara natală.
„Mă interesează în ce măsură omul poate fi valorificat sub aspectul calităţilor lui, adică a fi omul potrivit la locul potrivit, fără nepotisme şi fără pile. Politica noastră are în vedere demnitatea, onoarea şi curajul omului prin a fi omul potrivit la locul potrivit. Vom începe să punem aceste lucruri în rod şi primul pas va fi să fim o alternativă serioasă la politica judeţeană în ceea ce priveşte votul electoratului pentru viitoarele alegeri locale, să fie oameni cu bună ţinută, vrednici, credincioşi, respectaţi şi doritori să facă ceva”, a declarat Daniel Ionaşcu.

Comentarii

10/07/20 13:57
Vizitator

Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) este de fapt urmasul Partidului Umanist Român (PUR) al lui Dan Voiculescu renăscut sub o nouă denumire pentru a deruta alegătorii. In fond este vorba de o gască de strânsură in care si-au găsit loc tot felul de indivizi traseisti sau dati afară de la alte partide. Un exemplu este matusalemicul Teodor Melescanu care a trecut pe la mai multe partide, ultima dată a fost la ALDE.

10/07/20 18:25
BULĂ

In ce garsonieră își are sediul acest partid de buzunar de maiou?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5