Senatorul bistrițean Ioan Simionca s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Senatorul bistrițean Ioan Simionca s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și devine, astfel, al doilea senator din Gruparea Umanistă. Acesta a făcut anunțul oficial astăzi, în plenul Parlamentului.


​Ioan Simionca, coregraf și specialist în comunicare, are o activitate prodigioasă în domeniul cultural, domeniu în care a activat mai bine de trei decenii. În Parlament a fost, printre altele, în Comisia pentru cultură și media, precum și Comisia pentru ape, păduri, fond cinegetic și pescuit.
​„În Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) am găsit nu doar oameni alături de care am mai lucrat, ci și oameni cu care împărtășesc un set comun de valori. Tradițiile, cultura, obiceiurile, sunt repere ale identității naționale și ale poporului român, valori pe care le-am promovat mereu și pe care le-am regăsit în centrul politicii făcute de umaniști. Am convingerea că împreună vom construi proiecte benefice pentru toți românii și pentru România”, a precizat senatorul Ioan Simionca.

Biroul de presă al PPU (social-liberal)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5