Sorin Roșu Mareș și-a lansat candidatura pentru Primăria Bistrița. „Resursa noastră cea mai de preț sunt oamenii”

Sorin Roșu Mareș și-a lansat candidatura pentru Primăria Bistrița, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat parlamentarii umaniști Grațiela Gavrilescu și Ioan Simionca.

Secretarul de stat Sorin Roşu Mareş a menţionat că este un moment extraordinar pentru el, fiind onorat să fie desemnat candidat al PPU la funcţia de primar al Bistriţei.

          „Experienţa pe care am dobândit-o în aceşti ani, atât în mediul privat, apoi ca antreprenor, ulterior ca şef al unei instituţii care se ocupă de accesarea fondurilor europene, de aducere a acestor fonduri la beneficiari, iar în ultimul timp funcţia de demnitar al statului român, cea de secretar de stat mă obligă să-mi asum această candidatură. Mă obligă să dau înapoi bistriţenilor şi Bistriţei ceea ce mi-au dat ei mine. Tot ceea ce am obţinut până acum a fost şi prin aportul lor”, a declarat Sorin Roşu Mareş.

          Secretarul de stat Mareş a precizat că-şi doreşte ca Bistriţa să fie un oraş modern, dar ancorat în tradiţiile pe care le are, cu oameni loiali urbei. „Vreau ca Bistriţa să fie nu doar o comparaţie a altor oraşe, vreau ca Bistriţa să fie un brand şi acest lucru îl voi face fără să copiez. Bistriţa are un cuvânt de spus, este una dintre cele şapte cetăţi de pe stema Transilvaniei, trebuie să rămână acolo, trebuie să fie una din cetăţile de bază ale Transilvaniei. Vreau să fac acest lucru împreună cu resursa cea mai de preţ a oraşului, oamenii”, a mai spus candidatul PPU (s-l).

          Domenii prioritare ale lui Sorin Roşu Mareş vor fi educaţia, siguranţa cetăţeanului şi a locurilor de muncă, atragerea de fonduri europene, dar nu va neglija nici cultura, tineretul, sportul. „Vreau să închid prăpastia dintre generaţii, dintre tineri şi seniori, dintre mediul de afaceri şi stat. Îmi doresc ca experienţa mea să fie un plus pentru Bistriţa”, a mai menţionat Mareş, anunţând că îi va consulta pe bistriţeni despre proiectele oraşului, pe forumuri dedicate oamenilor de afaceri, tinerilor sau seniorilor.

          Senatorul Ioan Simionca a precizat că se bucură că Sorin Roşu Mareş a luat această decizie şi îşi asumă această responsabilitate de a veni în faţa bistriţenilor cu noi proiecte, cu gânduri extraordinare pentru a pune mai mult în valoare Bistriţa, pentru a ridica Bistriţa, pentru a deveni un brand pentru oraşele din Transilvania.

          „Cred că Sorin Mareş, prin ceea ce a dovedit până acum, calitatea sa umană, se încadrează în această cerinţă a bistriţenilor. Eu cred că are şi vârsta potrivită şi experienţa, atât la nivel administrativ, local, dar şi ceea ce reprezintă munca la Ministerul Agriculturii, pe care le desfăşoară cu seriozitate ceea ce îi dă un plus  faţă de alţi candidaţi pe care Bistriţa îi are. Partidul Puterii Umaniste îşi pune nădejdea în Sorin Roşu Mareş în încrederea că va reuşi să facă din Bistriţa ceea ce ne dorim cu toţii”, a declarat senatorul Simionca.

          Parlamentarul PPU (s-l) a făcut un apel către toţi cei care cred în aceleşai principii şi valori să li se alăture.

***  

Deputatul Graţiela Gavrilescu și-a exprimat încrederea în Sorin Roșu Mareș și crede că experiența acestuia ca secretar de stat se va dovedi neprețuită.

 „În scurta perioadă de timp, respectiv acum aproape două săptămâni şi câteva zile,  a fost prezent aici, preşedintele partidului, domnul avocat Ionaşcu, care a prezentat echipa de conducere al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Bistriţa-Năsăud. Mă bucură prezenţa celor doi colegi din mai multe puncte de vedere. Odată, pentru că au dat dovadă că sunt buni români, că sunt buni patrioţi, că-şi iubesc foarte mult judeţul, şi că toate mandatele dumnealor, şi a domnului senator, şi a domnului secretar de stat, au făcut tot posibilul ca tot ce înseamnă Bistriţa-Năsăud, problemele locuitorilor acestui minunat judeţ să fie ridicate acolo sus, în Parlament sau la Guvernul României. În al doilea rând, sunt buni profesionişti şi cred că la ora actuală, şi sunt sigură că nu gândiţi altfel, avem nevoie, atât pentru conducerile locale, cât şi pentru conducerile centrale, de oameni foarte bine pregătiţi. Atât domnul senator Simionca, cât şi domnul Claudiu Sorin Roşu Mareş, în toată perioada în care au deţinut funcţii politice, publice sau chiar în societatea privată, şi-au îndeplinit foarte bine atribuţiile şi au lucrat pentru cetăţeni.  Mă bucur că astăzi lansăm candidatura lui Sorin pentru Primăria municipiului Bistriţa, eu am încredere în el, ca şi Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pentru că în CV-ul lui poţi citit cu atenţie ceea ce a făcut, ceea ce ştie să facă şi ceea ce cu siguranţă va face pentru cetăţenii din municipiul Bistriţa. Ca să nu mă întrebaţi de ce ocupă funcţia de secretar de stat şi candidează şi pentru funcţia de primar, vă spun că un primar trebui să aibă experienţă solidă.

Cred că experienţa lui Sorin Mareş este extrem de importantă, iar locul lui în Ministerul Agriculturii este un loc extrem de important, iar rolul specialiştilor în domeniul agriculturii trebuie să-şi pună amprenta. Pentru că din punctul meu de vedere şi al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), agricultura trebuie să redevină puterea numărul unu economică în România. Avem posibilitate, avem experienţă, avem oameni gospodari, iar românii iubesc pământul. Şi nu trebuie să uităm acest lucru. În al treilea rând, mă bucur că în această campanie electorală am şi eu ocazia să vin mai des în Bistriţa-Năsăud pentru că aveţi un judeţ minunat, aveţi foarte multe lucruri începute care va trebui să continue, pentru că trebuie să punem pe tapet şi alte proiecte noi pe care bănuiesc că Sorin le-a gândit, pentru că trebuie să arătăm lumii întregi că românii ştiu ce au de făcut, ştim să ne conducem şi nu avem nevoie de anumite persoane venite de undeva de afară care să ne dicteze”, a declarat deputatul Gavrilescu.

          Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) va depune liste în toate judeţele din România, iar acolo unde nu va reuşi să aibă pentru funcţia de primar candidaţi va depune liste pentru consiliile locale şi consiliile judeţene. 

 

 

Comentarii

31/07/20 18:51
Nedelea ioan ni...

Un nr. de tf.o adresa este?

02/08/20 17:00
Taranu

Bla.bla.bla...

02/08/20 17:00
Taranu

Bla.bla.bla...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5