Secretarul de stat Sorin Roşu Mareş: Vom avea candidaţi în toate localităţile şi la Consiliul Judeţean

Preşedintele PPU B-N, secretarul de stat Sorin Mareş, a precizat că, prin înscrierea la Partidul Puterii Umaniste a revenit, de fapt, acasă. Acesta a menţionat că în ultimele nouă luni nu a activat politic, în urma excluderii sale din ALDE. Acesta a menţionat că debutul său politic a fost la Partidul Conservator care ulterior a fuzionat cu PLR şi a format ALDE.
„Nu m-am abătut niciodată de la această doctrină, nu am făcut altă politică. Este o politică social-liberală. Regăsim aici ceea ce căutam noi în ALDE la un moment dat. (...) Eu îi îndemn pe toţi colegii pe care i-am avut în Partidul Conservator, în ALDE, dar şi în alte partide să ni se alăture dacă îşi doresc această doctrină social-liberală care pune în prim plan individul şi prin suma indivizilor societatea să ni se alăture. Când ne moare un vis trebuie să avem pregătit alt vis”, a declarat Sorin Roşu Mareş.
Liderul PPU B-N a adăugat că nu regretă acest pas făcut, ci priveşte înainte cu optimism, fiind pregătit alături de echipa sa să muncească pentru cetăţeanul din judeţul Bistriţa-Năsăud, din Bistriţa şi cele trei oraşe sau din cele 58 de comune.
„Vom avea o organizaţie constituită în fiecare localitate şi ne vom bate pentru alegerile locale prin forţe proprii. În acest moment, Partidul Puterii Umaniste merge pe forţe proprii în alegerile locale. Fac încă o dată apel către toţi acei oameni care sunt nemulţumiţi de partidele în care activează să ni se alăture. (...) Veţi vedea mult mai mulţi alături de noi, lumea aştepta să facem această mişcare”, a declarat Mareş, menţionând că uşa rămâne deschisă şi pentru primarii ALDE.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5