Daniel Ionaşcu, la Bistrița, alături de candidații Partidului Puterii Umaniste, Sorin Roșu Mareș și Ioan Simionca

Avocatul Daniel Ionașcu, președintele Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a revenit la Bistrița pentru a susține candidaturile lui Sorin Roșu Mareș la Primăria Bistrița și a senatorului Ioan Simionca, pe lista de la Consiliul Județean. În curtea Complexului Muzeal, acesta a dialogat cu activul de partid, ulterior fiind programate și întâlniri cu bistrițenii.

„Mă bucur să fiu la Bistriţa, după lansarea PPU (social-liberal), unde sunt doi oameni vrednici, dl. senator Ioan Simionca, candidat pelista de consilieri judeţeni, şi dl.Claudiu Sorin Roşu Mareş, astăzi candidat la funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Ceea ce-şi propune Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este să fie o alternativă la ceea ce a fost. Se poate pune problema că înnoirea, schimbarea, construcţia trebuie să pornească cu oameni noi şi atunci când oamenii noi sunt veniţi de la alte partide s-ar putea spune că nu sunt oameni noi. Toţi oamenii noi din acest partid au nevoie de oameni cu experienţă şi care se regăsesc în principiile umaniste. Cred că Bistriţa, între tradiţii, între credinţă, între frumuseţea oamenilor şi verticalitatea lor, are nevoie mai mult decât oricând şi de orice de umanism. Este singura doctrină care pune în faţă omul şi nu alte principii de dreapta şi de strânga, omul cu vericalitatea lui, omul potrivit la locul potrivit”, a declarat Daniel Ionaşcu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul naţional al umaniştilor a punctat faptul că la Bistriţa-Năsăud s-a închegat repede o echipă puetrnică, cu realizări, dovedindu-se că „umanismul prinde”,  deoarece promovează valoarea omului.

„Mulţumesc senatorului Ioan Simionca, dlui Claudiu Sorin Roşu Mareş, şi nădăjduiesc că vom construi pe mai departe o echipă puternică, o echipă alternativă la tot ceea ce înseamnă politologia şi eşecul politicii româneşti, în dorinţa de a face împreună, cu adevărat, cu sinceritate, ceea ce putem atunci când trebuie, în aşa fel încât să redimensionăm atât viaţa cât şi mentalitatea noastră”, a mai spus Ionaşcu.

Senatorul Ioan Simionca a mărturisit că în această campanie electorală prin judeţ a avut plăcerea să constate notorietatea de care se bucură av. Daniel Ionaşcu în rândul oamenilor. „Am primit cuvinte de încurajare că prin Partidul Puterii Umaniste şi prin dumneavoastră, vom reuşi ceea ce ne-am propus, să fim în slujba cetăţenilor”, a spus senatorul Simionca.

 Preşedintele PPU (social-liberal) Bistriţa-Năsăud şi candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, Sorin Roşu Mareş, a precizat că bistriţenii au primit cu deschidere echipa sa, imaginea lui Daniel Ionaşcu fiind un vector pentru formaţiune.

„Ţin să le spun tuturor bistriţenilor că am încercat să fac o campanie cât mai umanistă, cât mai frumoasă, în sensul că nu am intrat în niciun conflict cu niciunul din candidaţi. Pe toţi îi consider potenţiali primari ai municipiului, pe toţi îi respect deopotrivă, dar îmi doresc pentru Bistriţa şi pentru bistriţeni un altfel de management al oraşului. Viziunea mea umanistă pentru Bistriţa este total diferită de a celorlaţi, pentru că eu nu am venit să aduc promisiuni care nu pot fi onorate. Vreau să fiu acelaşi Sorin pe care îl ştie lumea, să pot să-i privesc în ochi şi după 27 septembrie şi să spun că pot face ceea ce am propus”, a menţionat Roşu Mareş.

Potrivit acestuia, cel mai drag proiect ar fi atragerea de investitori şi crearea de locuri de muncă, dar şi rezolvarea problemelor de trafic şi multiplicarea posibilităţilor de petrecere a timpului liber.  

PPU (social-liberal) are candidaţi în 17 comune, listă completă la Consiliul Judeţean şi la Consiliul Local Bistriţa, plus candidat de primar. Cei aleşi vor avea posibilitatea să colaboreze în funcţia de priorităţile localităţii  şi ale oamenilor. „Fiecare organizaţie comunală va avea libertatea să dezbată pentru binele fiecarei comune şi al cetăţenilor cu cine doreşte să facă alianţă în consiliul local”, a precizat Roşu Mareş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5