Patru şoferi implicaţi într-un accident între Sângeorz-Băi și Maieru. Maşinile grav avariate au ajuns în mălai

Un accident rutier a avut loc pe DN 17D. Din primele informații, 5 persoane implicate(din care 2 copii), copii cu leziuni minore si 1 conducator auto au nevoie de ingrijiri medicale cu TCC. Din măsurătorile efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe DN17D, între localitățile Sângeorz-Băi și Maieru un bărbat de 24 de ani din Maieru, care conducea un autoturism pe direcția Sângeorz-Băi – Maieru ar fi efectuat o depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care circulau regulamentar, din sens opus și care erau conduse de doi tineri de 19, respectiv 21 de ani.
Toți cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii din Sângeorz Băi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.
Update: Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical de catre echipajele de intervenție și refuză transportul la spital.
Update 1: Şoferii de 24 și 19 ani, ambii din Maieru, s-au razgandit si au solicitat din nou echipajele medicale sa fie transportați la spital.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5