Libertatea.ro

Pepe a luat foc după ce “travestitul” Ovidiu Danci s-a lăudat că au fost împreună în vacanţă: «Dacă mai prind un poponar, îi dau un şut în... c...r!»

Pepe a devenit victima propriei sale glume! Asta pentru că actorul Ovidiu Danci, care s-a lăsat pălmuit la fund, în glumă, de cântăreţ, la ziua lui Cornel Păsat, a umflat povestea cu pompa. De dragul audienţei, “travestitul” a susţinut, la Acasă TV, că faza ar fi fost pe bune şi că solistul este marea lui iubire. În replică, Pepe îl face praf.
Oana Zăvoranu este bună de plată după ce, în urmă cu un an, a făcut glume pe seama orientării sexuale a fostului ei soţ, Pepe, şi instanţa i-a dat solistului câştig de cauză. Iar marţi, când ea a văzut, în premieră la Acasă TV, filmuleţul în care cântăreţul latino pălmuieşte la fund un “travestit”, s-a amuzat copios, luând clipul ca pe o dovadă a bănuielilor sale. Iată însă că bucuria ei a fost de scurtă durată, căci înregistrarea video cu pricina s-a dovedit a fi doar un scenariu pus la punct de Cornel Păsat, la ziua lui. Evident, cu acordul lui Pepe.

Numai că, spre disperarea artistului, scena difuzată la TV a fost scoasă din context, fiind anunţată ca pe o mare exclusivitate: “Mi se pare o nesimţire ce s-a întâmplat marţi, la Acasă TV. Eram la ziua lui Cornel Păsat, când m-au rugat să facem o filmare, la caterincă. Dar ca să vină «travestitul » Ovidiu Danci, fost participant la «Dansez pentru tine», şi să se laude că a fost cu mine în vacanţe şi că ar avea şi poze, deja e prea mult. Nu admit să ne batem joc, chiar aşa, pe faţă, de nişte lucruri aranjate. Eu am crezut că e glumă şi am luat-o ca atare. Dar de-acum dacă mai prind vreun poponar pe lângă mine, îi dau un şut în... c.r, de nu se vede! Oana Zăvoranu a profitat să mai apară şi ea pe la Acasă TV, ofticată fiind că a pierdut un proces cu mine, neştiind despre ce e vorba”.

Libertatea.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5