Peste 1300 de câini din 11 țări, în expoziție și competiție! Nu rata BISTRITZER BURG DOG SHOW 2024!

Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud organizează, în perioada 13 - 14 aprilie, BISTRITZER BURG DOG SHOW 2024.  Anul acesta vor fi organizate patru competiții chinologice (două naționale și două internaționale) și trei competiții de club: Competiția ASAO - Ciobănești de Asia Centrală, Competiția Clubului Câinilor Ciobănești de Cireadă Elvețieni și Competiția Clubului Câinilor Ciobănești Caucazieni.

Vor fi prezenți, pentru prima dată la Bistrița, reprezentanții Artero Academy România care vor oferi servicii profesionale de toaletare adaptate specific raselor participante, alături de reprezentanții de Bistritzer Bug, Fluffy Pro Pet, DogPro.

De asemenea, echipa Artero Academy România, va oferi pe tot parcursul competiției sfaturi și vor face ultimele retușuri înainte de intrarea în ring!

La toate expozițiile sunt înscriși 1331 de câini, din 85 de rase. (Notă: un câine poate fi înscris la mai multe competiții)

Vor fi prezenți la Bistrița crescători din 11 țări (România, Ucraina, Polonia, Letonia, Franța, Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria, Lituania și Muntenegru). 

Certificatul de Aptitudini din Campionat (C.A.C.) și Certificatul de Aptitudini pentru Campionatul Internațional de Frumusețe (C.A.C.I.B.) sunt distincții deosebit de importante pentru crescătorii de câini de rasă. Aceste titluri nu numai că consacră calitățile estetice și genetice ale unui câine, dar și confirmă munca și eforturile depuse de către proprietar și crescător în îngrijirea și pregătirea exemplarului pentru competițiile canine.

Obținerea unui C.A.C. la nivel național este o dovadă a faptului că câinele respectiv corespunde standardelor de frumusețe și funcționalitate stabilite de cluburile și asociațiile canine din țară. Acest titlu aduce prestigiu crescătorului și rasei câinelui, consolidând reputația acestora în comunitatea chinologică locală.

Obținerea unui C.A.C.I.B. atestă faptul că câinele a fost recunoscut ca fiind conform standardelor internaționale de frumusețe și funcționalitate. Acest titlu deschide uși spre competiții și expoziții de nivel mondial, oferind posibilitatea de a demonstra calitățile excepționale ale câinelui pe plan internațional și de a stabili contacte cu crescători și proprietari din diverse colțuri ale lumii.

Câinii vor fi arbitrați de arbitrii din România (Augustin Ionescu, Cristina Rînziș-Gubesch, Molnar Zsolt, Julia Magdas și Andrei-Petru Deak), Finlanda (Satu Yla Mononen, Finne Leni), Spania (Carmen Navaro), Serbia (Istvan Orcsik) și Ungaria (Peter Harsamyi).

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Bistrița, sponsor principal Purina Pro Plan și va avea loc în complexul Heidenfeld din Viişoara, iar accesul publicului se poate face contra cost.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

 

Președinte,

Matilda Gubesch

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5