Platforma rurală de artă şi cultură Buletin de Telciu, premiată la Gala Administraţiei Fondului Cultural Naţional

Organizaţii nonguvernamentale şi manageri culturali au fost premiaţi marţi seară la cea de-a V-a ediţie a Galei Premiilor Administraţiei Fondului Cultural Naţional, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Institutul Cultural Francez, sala Elvire Popesco, scrie Agerpres.

În cadrul galei au fost acordate zece premii pentru organizaţii şi manageri din domeniul cultural şi un premiu special, pentru soluţii inovatoare în promovarea culturii scrise.

Premiul pentru incluziune socială şi dialog intercultural, acordat pentru o iniţiativă care a implicat grupuri minoritare şi/sau categorii defavorizate, a revenit Asociaţiei Centrul pentru Studierea Modernităţii şi a Lumii Rurale, din localitatea Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru platforma rurală de artă şi educaţie prin cultură "Buletin de Telciu".

„Avem vești bune! Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale a câștigat premiul AFCN pentru proiectul „Buletin de Telciu. Platformă rurală de educație prin cultură”, la secțiunea „Incluziune Socială și Dialog Intercultural”. Mulțumim întregii echipe care a lucrat în proiect, partenerilor locali și naționali, instituțiilor publice, comunității telcene, angajaților AFCN și tuturor celor care au contribuit, într-un fel sau altul, la acest efort colectiv . Suntem mândri și recunoscători pentru premiu, și sperăm ca recunoașterea muncii depuse în domeniul cultural să se materializeze pe viitor și prin creșterea susținerii financiare a spațiilor culturale existente în țară și a activităților culturale independente”, scriu reprezentanţii Centrului, pe pagina de facebook.

.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5