Poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere, într-o singură zi! Dosare penale pentru un tânăr din Leşu şi altul din Lunca Ilvei

Polițiștii care au fost în dispozitivul curent, ieri, au intervenit la 50 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44.500 de lei,  persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

În trafic, polițiștii au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, fiind constatate în flagrant trei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 16 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

         Astfel, pe raza localității Leșu, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism care era condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate. „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autoturismul pe care acesta îl conducea figura ca fiind radiat, iar plăcuțele de înmatriculare aparțineau altui autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează IPJ BN.

În această noapte, în jurul orei 02.30, pe DN 17D, în Rodna, polițiștii l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 18 ani, din Lunca Ilvei, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5