Pomohaci, din nou, în centrul atenției. Un cunoscut scriitor i-a dedicat o carte. Vezi ce va citi ţara întreagă !

Cristian Pomohaci este din nou în centrul atenției, după ce un cunoscut scriitor a decis să-i dedice o carte.
Iată ce scrie pe coperta IV: "În vara lui 2017, bomba a explodat! Cel mai popular personaj din Transilvania, preotul-cântăreț Cristian Pomohaci, considerat de unii „noul Arsenie Boca”, era acuzat că a făcut propuneri homosexuale unui minor! Apare și o înregistrare audio explicită, făcută cu cinci ani înainte, iar anchetele necruțătoare și foarte bine documentate ale jurnalistului Liviu Alexa de la Ziar de Cluj, distrug statuia idolului adulat de mulțime. Biserica Ortodoxă Română reacționează și ea, după o complicată anchetă internă, tulburată de intervenția maselor de credincioși care acuzau un posibil „complot”, într-un final îl caterisește, adică îl exclude din rândul preoților practicanți, pe slujitorul bisericii din Moșuni (de lângă Târgu Mureș). Pomohaci era paroh aici încă din 1999 și își exercita atribuțiile funcției, chiar dacă în 2004 divorțase de interpreta de muzică populară Ileana Matuș (fapt interzis de regulile Bisericii). Lumea îl admira pentru taberele de vară organizate aici, unde se strângeau mulți copii, însă, ulterior, vor apărea mai multe mărturii ale unora dintre aceștia, incriminând practicile mai puțin ortodoxe ale preotului Pomohaci…"
„Pomohaci, biografia neoficială a unui personaj-fenomen șocant” este cartea lui Dan Silviu-Boerescu, din Colecția Destine care este acum la toate chioşcurile de ziare şi în librăriile din ţară. Peste 150 de pagini îi sunt dedicate lui Cristian Pomohaci, iar cuprinsul sună aşa:

‒ „Căderea din har”

‒ „…Ui, ce lumină s-a făcut, să văd și eu un copil frumos!” Înregistrarea controversată a discuției preotului ardelean cu un minor deloc inocent

‒ Cristian Pomohaci – un nou „Arsenie Boca”?!?

‒ Banii, casele, mașinile, averea și miracolul unui rapsod iubit de public

‒ Câteva consecințe ale scandalului mediatic și victimizarea răspopitului

‒ Liviu Alexa acuză: Cazul Cristi Bota „Micuțul”

‒ Intermezzo cu o escortă masculină de lux

‒ În apărarea fostului preot Cristian Pomohaci. „Pentru ce atâta mânie?”

‒ Al doilea interviu cu Flaviu, luat de Liviu Alexa în Germania

‒ Paralela cu Episcopul de Huși și șantajul homosexual

‒ Pomohaci – așa cum este văzut de fosta lui soție, de vedete ale muzicii populare și de un coleg de facultate. Detalii șocante!

Colecţia DESTINE CONTROVERSATE (15 VOLUME)
Prezentare:
Marile personalități ale societății și culturii românești, din ultima sută de ani venind până spre contemporaneitate, au avut biografii și cariere care ascund încă multe secrete, dintre care unele pot deranja opinia publică pudibondă. Însă, cu toții, cei care au ținut capul de afiș al vieții publice au trăit fiecare clipă intens, pătimaș chiar! De aici și încadrarea lor în categoria marilor români cu... DESTINE CONTROVERSATE!

Dar, chiar dacă unele detalii pot părea șocante și contrazic violent miturile, zdruncinând uneori din temelii soclurile statuilor ridicate în subconștientul colectiv, de ce ne-am (auto)cenzura în continuare, făcându-le, practic, o mare nedreptate acestor oameni cu adevărat fabuloși, pe care nu vom înceta să-i iubim în continuare?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5