Prefectul Stelian Dolha, alături de inspectorul școlar general, Aurelia Dan, la deschiderea anului școlar la Năsăud şi Beclean

Prefectul Stelian Dolha a fost prezent astăzi alături de inspectorul școlar general, Aurelia Dan, primari, directori, profesori, părinți și elevi la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Năsăud, la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, Liceul Economic, Colegiul Național “George Coșbuc” și Colegiul Național “Petru Rareș” din Beclean.
“Fiecare început de an școlar e încărcat cu emoție și cu un sentiment al întoarcerii în timp.Mă bucur astăzi, înainte de toate, că întâlnirea cu profesorii și colegii voștri este față în față, după o perioadă în care învățământul s-a desfășurat mai mult în format online. Din acest motiv am spune că sunteţi o generaţie de sacrificiu, însă eu consider că voi sunteți cei care veți putea să faceți faţă oricăror provocări din viitor, devenind mai curajoși și responsabili.
Pentru că sunteți la început de drum, mesajul meu pentru voi astăzi este să vă bazați mereu în viață pe valori precum onestitatea, munca asiduă, corectitudinea și respectul față de ceilalți. Să aveți încredere în munca profesorilor voștri, în misiunea pe care școala o are și să respectați regulile pentru păstrarea sănătății voastre și a celor din jur. Cadrelor didactice le doresc multă putere de muncă în acest an școlar și mult succes tuturor. Să rămâneți sănătoşi și încrezători!” este mesajul prefectului Stelian Dolha pentru această zi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5