Prefectul Stelian Dolha: Voi face controale în instituţii. Cine nu este compatibil cu măsurile Guvernului Orban, să plece!

          Prefectul Stelian Dolha a coordonat prima şedinţă a Colegiului Prefectural, în care i-a cunoscut pe directorii şi şefii instituţiilor deconcentrate de la nivelul judeţului. Încă din capul locului, acesta a ţinut să puncteze câteva dintre regulile care pot constitui un model de bună practică în desfăşurarea acestor şedinţe lunare.

          „Vreau să fiu un partener corect în relaţia cu dumneavoastră, cu instituţiile pe care le reprezentaţi, mass-media. Reprezentăm cu toţii cetăţeanul în slujba căruia suntem. (...) La şedinţele de Colegiu Prefectural participă şefii instituţiilor deconcentrate şi nu altcineva. În momentul în care şefii sunt plecaţi din localitate, atunci, cu înştiinţarea Instituţiei Prefectului, poate să participe şi altcineva. Aşa mi se pare corect. Un lucru care m-a surprins neplăcut. Materialele pe care le primeşte Instituţia Prefectului de la dumneavoastră se trimit foarte târziu”, a spus Dolha.

          Prefectul a anunţat şi o serie de controale la instituţiile deconcentrate, dar le-a cerut şi o actualizare şi o îmbunătăţire a site-urilor instituţiilor. „În perioada următoare, o să vă anunţ sau nu o să vă anunţ, o să fac controale în instituţiile pe  care le conduceţi, vă cer să fiţi foarte deschişi cu cetăţenii şi să le răspundeţi de fiecare dată. Mai vreau ca site-urile să fie îmbunătăţite, e interfaţa cu cetăţeanul”, a declarat Stelian Dolha.

          Nu în ultimul rând, prefectul Dolha le-a spus directorilor de instituţii că, dacă nu sunt compatibili cu măsurile liberale, sunt liberi să plece din funcţie. „Guvernul este liberal şi este condus de Ludovic Orban. Dragii mei, v-aş ruga o implicare serioasă, onestă şi asumată în privinţa măsurilor din programul de guvernare. Cine crede că poate să o facă, să o facă, cine crede că nu poate să o facă şi nu este compatibil cu aceste măsuri, să plece. Nu există altă cale decât colaborare, implicare, cu onestitate, cu dăruire, dar asta este calea succesului. Instituţiile noastre trebuie să le facem mai vizibile, transparente şi implicate. E până la urmă lucrul pe care mi-l cere mie Guvernul şi dumneavoastră. Asta vă cer, asta o să verific în toată această perioadă cât o să ocup acest portofoliu”, a transmis Stelian Dolha.

Comentarii

18/12/19 16:23
Vizitator

Deja se vede o diferentă de mentalitate intre fostul si actualul prefect. Fostul prefect Ovidiu Frenţ le cerea directorilor instituţiilor deconcentrate, să participe obligatoriu la evenimente de genul Ziua Naţională a României, 24 Ianuarie, Ziua Eroilor, Ziua Imnului, Ziua Drapelului etc. exact ca pe vremea comunistilor. Uneori Ovidiu Frenţ i-a dat afară din şedinţa Colegiului Prefectural pe toţi şefii şi adjuncţii de instituţii deconcentrate de la nivelul judeţului care nu participau la asemenea manifestări.
Iată că pentru noul prefect Stelian Dolha le-a cerut șefilor de instituții deconcentrate să-si îmbunătățească activitatea în privința aplicarii măsurilor luate de Guvern în teritoriu. ”Vă cer să fiți foarte deschiși cu cetățenii și să le răspundeți de fiecare dată cu promptitudine”, a mai spus Dolha în ședința Colegiului Prefectural.

19/12/19 10:31
cititor

NO... ASE ... !

19/12/19 11:19
THEO

Deci să nu mai participe la marile evenimente din istoria românilor?Ești un vizitator beat sau drogat?L
iberalii vor părăsi corabia cât de repede, se vede incomptența lor.

21/12/19 13:31
cititor

" COMPATIBILITATEA " PNL ,este functie de cum ai sau nu ai basca, precum este si-n bancul cu vilpea si cu iepurele batut permanent, de cate ori il intalnea prin padure cu sau fara basca ... Daca avea de ce avea, sau daca era pe cap, de ce nu era-n mana ori in traista... si nu pe cap ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5