Premiere în cadru festiv pentru elevii de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Năsăud

Recenta Ediţie a XVIII-a a Concursului Naţional de Poezie „OCROTIŢI DE EMINESCU”, care a avut loc la Blaj, a adus o serie de premii şi pentru elevii năsăudenii. Premiul II, respectiv premiul III constând în: diplome, medalii, cărţi şi alte stimulente au fost obţinute la secţiunea CREAŢIE de elevii Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Năsăud: Gonda George Luis Bogdan, elev în clasa a VIII şi Timar Nicola, elevă în clasa a VI-a.
Înmânarea premiilor pentru cei doi elevi participanţi la concurs a avut loc în Sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Năsăud, în prezenţa doamnei director prof. Mărioara Secheli, a doamnei Pleş Floarea, preşedinta ASTRA oraş Năsăud, a profesorilor şi diriginţilor elevilor premiaţi , precum şi a doamnei director, din cadrul Clubul Copiilor din Năsăud, prof. Dorina Buia şi a doamnei prof. coordonator Maria Gonda.
Concursul Naţional de Poezie „OCROTIŢI DE EMINESCU” de la Blaj a fost organizat de către Despărţământul ASTRA – Blaj, în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj şi Filiala Alba şi Hunedoara, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba-Iulia şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Mureş, cu sprijinul Primăriei Blaj şi a Consiliului Judeţean Alba.

Floarea Pleş

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5