Președintele Radu Moldovan: Lucrările au avansat semnificativ pe tronsonul de drum județean 172 A Beclean- Nușeni- Chiochiș!

Președintele Consiliului JUdețean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a evaluat stadiul execuției lucrărilor de pe tronsonul de drum județean 172 A Beclean- Nușeni- Chiochiș (26 km), alături de prefectul Teofil Cioarbă, deputatul Daniel Suciu, primarul comunei Chiochiș-Vasile Silași și directorul executiv Ciprian Ceclan.
Potrivit acestuia, lucrările au avansat semnificativ. "Pe lângă modernizare și reabilitarea drumului, se lucrează la șanțuri, rigole și accesele la proprietăți, iar la final de an se va merge pe drum bun și pe acest tronson! Așa cum am promis, continuăm munca!", a precizat președintele Radu Moldovan.
Investiția, finanțată prin PNDL, include lucrările de modernizare a DJ 154 D Domnești- Nețeni- Albeștii Bistriței, DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie- Visuia, DJ 172 A Beclean- Chiochiș [42,5 km], fiind un proiect vital pentru infrastructura rutieră din județ.
În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de terasamente, lucrări scurgere a apelor pluviale (șanțuri betonate, rigole carosabile, podețe), modernizarea părții carosabile cu îmbrăcăminte bituminoasă, consolidări cu ziduri de sprijin din beton, lucrări de siguranță rutieră (indicatoare rutiere, marcaje, parapet de siguranță), modernizarea acceselor la proprietăți și a drumurilor laterale.
Valoarea investiției este de 297.514.510,80 lei, după modificările indicatorilor tehnico-economici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5