Veste bună! Încep lucrările pe tronsoanele de drum județean Domnești- Nețeni- Albeștii Bistriței, Sânmihaiu de Câmpie- Visuia și Beclean-Chiochiș

Astăzi, a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 154 D Domnești- Nețeni- Albeștii Bistriței, DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie- Visuia, DJ 172 A Beclean- Chiochiș [42,5 km], un proiect vital pentru infrastructura rutieră din județ.
 
"Așteptarea a luat sfârșit și sărbătoarea Sfântului Nicolae vine cu vești foarte bune pentru județul nostru. În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de terasamente, lucrări scurgere a apelor pluviale (șanțuri betonate, rigole carosabile, podețe), modernizarea părții carosabile cu îmbrăcăminte bituminoasă, consolidări cu ziduri de sprijin din beton, lucrări de siguranță rutieră (indicatoare rutiere, marcaje, parapet de siguranță), modernizarea acceselor la proprietăți și a drumurilor laterale. Continuăm munca și dezvoltăm Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud prin proiecte utile pentru oameni, apropiindu-ne cu pași siguri de modernizarea întregii rețele de drum județean!", a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
 
Valoarea investiției este de 297.514.510,80 lei, după ultimele modificări ale indicatorilor tehnico-economici.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5