Președintele Radu Moldovan: Sunt foarte convins că Bogdan Ivan va fi un președinte de Consiliul Județean cu mult mai bun decât sunt sau am fost eu!

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat, la Conferința de alegeri a TSD BN, că actualul deputat Bogdan Ivan, cel care a predat mandatul de la lider de la Tineret, poate deveni, în 2024,  un președinte de Consiliu Județean mai bun decât a fost el.

“Păstrând proporțiile, Bogdan ar putea urma o astfel de cale, să fie primul TSD-ist care poate ocupa o funcție aleasă uninominal, în perioada când vârsta îți permite să fii în organizația de tineret. (…) E un tânăr cu o bază extrem de importantă, e o vorbă din bătrâni că cei 7 ani de acasă contează foarte mult, îi are pe toți și la zi. E un tânăr foarte bine pregătit, deja foarte matur la vârsta pe care o are. M-a încercat un sentiment major de mândrie, aș putea spune chiar părintească, atunci când împreună cu câțiva colegi primari, cu Daniel Suciu și cu domnul profesor Dâncu, dar dânsul de altă parte a mesei, am asistat la susținerea lucrării de doctorat. Cred că Bogdan este cu mult mai pregătit decât eram eu când am venit la Consiliul Județean. Cu mult, cu mult mai pregătit. Eu veneam pe un teren despre care habar nu aveam. El a făcut și aici școala, zece ani cu mine, la zi. Știe absolut tot ce înseamnă administrație în județ, cătun, stradă, uliță, instituție. Sunt foarte convins că va fi cu mult mai bun președinte de Consiliul Județean decât sunt sau am fost eu. Sunt ferm convins de acest lucru. Cu o singură condiție, să rămână cu picioarele pe pământ. E singurul lucru de care Bogdan are nevoie.”, a declarat Radu Moldovan.  

Liderul PSD BN și președintele Consiliului Județean a adăugat că social-democrații nu trebuie să fie preocupați de contracandidații propuși de celelalte partide, ci care sunt proiectele de viitor pentru oameni, care este agenda oamenilor și nevoile lor.

“Eu fără niciun fel de rezervă îl voi susține, îi voi fi alături atât cât va avea nevoie. Nu voi sta să nu poată respira. Dacă va avea nevoie de sprijin, voi fi 24 din 24 ore la dispoziție. Dacă va avea nevoie de un sfat, voi fi acolo”, a mai spus liderul Radu Moldovan.  

         În mesajul său, președintele Moldovan le-a spus tinerilor social-democrați că în politică, în administrație trebuie să iubești oamenii, să dai dovadă de sacrificiu și de corectitudine.

Acesta a menționat că și-ar fi dorit să fie membru al Organizației de tineret, intrând în PSD, în 13 iunie 2001, dar a fost un prieten al TSD, atât la nivel central – amintind de Victor Ponta, “cel mai performant lider al TSD” și care a ajuns și cel mai tânăr premier al României, cât și la nivel local – Ioan Nelu Botiș, Marius Bor, Adrian Moldovan, Ioan Bradea, Daniel Suciu, apoi Bogdan Ivan.

Președintele Moldovan i-a urat succes noii conduceri a TSD BN, menționând că funcțiile vin și cu o mare responsabilitate, dar i-a aigurat pe tinerii social-democrați că vor fi sprijiniți de cei cu mai multă experiență, de la acre au ce învăța.

 

Comentarii

18/09/22 18:25
Stejarul din Posmuș

La Stejarul din Posmuș
Bate vânt prin fârțicuși
Complici cu Șișkin Ivan,
Șef de cadre transilvan.

La Posmuș să te înclini,
Când apar ivani șișkini!
La Stejarul din Posmuș,
Ești copilul lui Brâncuși.

La Stejarul din Posmuș
Suflă vântul cel ghiduș,
Ce se culcă-n rumeguș
Prin livezi de corcoduși.

La Stejarul din Posmuș
Stau de strajă spiriduși,
Să ni-l ferească de ruși
De hoheri și bâstrâguși.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5