Primăria Năsăud atrage atenţia! Cantitatea de deșeuri este în continuă creștere în oraş, ceea ce va duce implicit la alte costuri!

Administraţia năsăudeană atrage atenţia locuitorilor oraşului, dar şi persoanelor juridice, cu privire la o serie de reguli privind colectarea deşeurilor. De asemenea, în comunicatul postat pe pagina de facebook a Primăriei Năsăud se atrage atenţia că a crescut cantitatea de deşeuri, fapt care va conduce şi la majorarea preţurilor.

„În atenția locuitorilor orașului Năsăud și a celor două localități componente! În atenția persoanelor juridice și a agenților
economici de pe raza orașului Năsăud!

Vă aducem la cunoștință faptul că operatorul unic de colectare a deșeurilor S.C. SUPERCOM S.A., va ridica deșeurile menajere din zona de case DOAR din pubela neagră!
NOTĂ: Orice alte deșeuri depozitate impropriu în saci, lângă pubele, NU SE VOR RIDICA!

De la instituțiile publice și agenții economici se va ridica doar cantitatea de deșeuri care a fost declarată. Pentru cei care nu au depus o Declarație în acest sens, se va suspenda serviciul de colectare al deșeurilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și în același timp vă informăm că la nivelul orașului Năsăud cantitatea de deșeuri este în continuă creștere, ceea ce va duce implicit la alte costuri.

Reducând cantitatea de deșeuri vom putea împreună să contribuim la un mediu mai curat și mai sănătos, atât pentru noi cât și pentru generațiile viitoare!”, transmite Mihaela Acu de la Compartimentul Mediu și Gestiunea Deșeurilor al Primăriei Năsăud.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5