Primarii PSD BN: 450 milioane euro investiţi în judeţul nostru cu sprijinul prim-ministrului Victor Ponta. Este dator românilor să continue munca din fruntea Guvernului

450 milioane euro investiţi în şosele, şcoli, locuri de muncă, turism, cultură. Aşa se poate cuantifica ceea ce am reuşit să facem noi, primarii social-democraţi din Bistriţa-Năsăud, în ultimii 3 ani cu sprijinul prim-ministrului Victor Ponta.

Sunt voci care acum neagă şi încearcă să umbrească sau să treacă sub tăcere tot ceea ce s-a făcut din vara lui 2012 şi până în prezent. Nimeni nu va uita când, în perioada 2010-2011, spitalele au fost închise, mii de români au fost concediaţi, pensiile au fost impozitate, salariile tăiate cu 25%, iar preţurile au crescut ca urmare a majorării TVA. Toate acestea sunt lucruri pe care, cu ajutorul premierului Victor Ponta le-am reparat. Astfel, nimeni nu va putea şterge faptul că în ultimele aproape 36 luni, salariile au crescut cu aproximativ 300 lei, alocaţiile de stat pentru copii s-au dublat, iar TVA-ul a fost diminuat de la 24% la 9% pentu alimente şi băuturi fără alcool.

În timpul guvernării PSD rata şomajului în Bistriţa-Năsăud a scăzut cu aproximativ 25%; Spitalul Judeţean a fost modernizat şi dotat cu aparatură de ultimă generaţie; zeci de kilometri de drumuri forestiere, comunale şi judeţene au fost reabilitate şi modernizate; a fost extinsă reţeaua de apă şi canalizare în 9 localităţi din judeţ; au fost achitate toate datoriile primăriilor din Bistriţa-Năsăud şi lista ar putea continua.

Pentru anii care vor urma, Victor Ponta şi miniştrii săi sunt cei care au garantat că salariul minim pe economie va ajunge la 1.200 lei. Tot Guvernul Ponta este cel care a susţinut un program naţional de amenajare a 70 bazine olimpice de înot (printre care unul finalizat la Beclean). De la 1 ianuarie 2016 TVA va fi redus la 20% pentru alte servicii şi produse, urmând, probabil, ca nivelul să ajungă chiar la 5% în unele cazuri.

În Bistriţa-Năsăud, cu ajutorul Guvernului condus de Victor Ponta se vor reabilita DN17C şi DN17D, iar judeţul va fi conectat în proporţie de 95% la reţeau de apă şi peste 75% la reţeaua de canalizare.

Cele prezentate mai sus sunt doar câteva dintre motivele pentru care noi considerăm că Victor Ponta nu trebuie şi nu poate să demisioneze. Justiţia va scoate într-un final adevărul la iveală, dar, până atunci, Victor Ponta este dator românilor să continue munca din fruntea Guvernului României.

Primarii social-democraţi din Bistriţa-Năsăud

Comentarii

06/06/15 19:15
Mihai Petre

Sante-ti multi care nu puteti dormi linistiti cu capul pe perina ......

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5