Primarul din Rebra, ameninţat de un consătean. În această noapte, i-a fost spart un geam al locuinţei

Campania electorală naşte pasiuni mai ales prin comunele bistriţene.
Primarul comunei Rebra, Ştefan Danci (50 ani) a fost nevoit să apeleze la Poliţie după ce a fost ameninţat telefonic, apoi a fost înjurat „în direct” din faţa porţii, pentru ca, astă noapte, persoane necunoscute, să-i spargă un geam al locuinţei.
Luni, Ştefan Danci (n.n. - candidat al USL pentru un nou mandat) s-a prezentat la sediul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud pentru a reclama faptul că, duminică seara, a fost apelat pe telefonul său mobil, de către Nicolae G. (30 ani), care l-a ameninţat. Tot duminică seara, timp de trei ore, aceeaşi persoană, postată în faţa casei primarului, i-a adresat acestuia ameninţări şi injurii.
Marţi, în jurul orei 01.30, primarului i-a fost spart şi un geam al locuinţei, după ce persoane necunoscute au aruncat o piatră …” de două kilograme”. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Năsăud, cercetările continuând în vederea identificării autorilor. „În acea camera dormea fata mea. Probabil că se gândeau că acolo sunt eu. Pe pat era plin de cioburi, noroc cu perdeaua de noapte. Piatra avea peste două kilograme”, ne-a declarat primarul Ştefan Danci. El şi-a exprimat speranţa că instituţiile abilitate îşi vor face treaba, pentru ca spiritele să se mai liniştească la Rebra.
Nu doar primarul a fost ţinta atacurilor electorale. Însă nu verbale. Nicolae G. l-a luat în colimator şi pe un consilier local, Dumitru G., pe care l-a bătut duminică seara. „Urmează ca bărbatul să obţină un certificat medico-legal pentru stabilirea numărului de zile de îngrijirii medicale, iar în funcţie de acesta va fi efectuată încadrarea juridică a faptei”, menţionează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
Potrivit unor surse locale, Nicolae G., pe numele căruia s-au făcut aceste plângeri, este cumnatul unei doamne candidat din Rebra, de pe lista unei alte formaţiuni politice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5