Primarul Ioan Turc: Noul asfalt de pe bulevardul Decebal a fost spart în urma unei avarii la rețeaua de apă a Aquabis. Cheltuielile vor fi suportate de companie

Comunicat de presă

IOAN TURC, primarul municipiului Bistrița: Încă de la preluarea mandatului, am solictat Aquabis, proprietar al rețelelor de apă și canalizare, societate controlată de Consiliul Județean și care beneficiază de un grant european pentru reabilitarea întregii rețele, ca acest proiect să fie operaționalizat pe raza municipiului Bistrița înainte de începerea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere. În pofida nenumăratelor discuții și întâlniri pe care le-am avut cu reprezentanții Aquabis, ai ADI Apă-canal, și cu președintele CJ, Radu Moldovan, acest lucru nu s-a întâmplat.


Este cel puțin supărător faptul că Aquabis nu le oferă respectul cuvenit bistrițenilor, în condițiile în care are printre cele mai mari tarife din România pentru serviciile prestate.

Reamintesc că modernizarea infrastructurii rutiere din Bistrița a fost și rămâne o prioritate pentru administrația pe care o coordonez. Știm cu toții dezastrul lăsat de administrația PSD pe bulevardele și străzile orașului nostru. A trebuit să facem eforturi uriașe pentru a derula lucrări de anvergură într-un interval de timp rezonabil și care, în ultima vreme, au pus la încercare răbdarea tuturor.

Ne străduim să facem lucruri bune pentru oraș, după cele 3 mandate ale administrației PSD, pentru a recupera decalajul mare față de municipiile care au fost corect administrate în acest interval de timp.

Îi asigur pe bistrițeni că efectele avariei de pe bulevardul Decebal vor fi înlăturate în cel mai scurt timp, pe cheltuiala operatorului Aquabis. Ca primar, rămân la fel de implicat în derularea tuturor proiectelor benefice comunității noastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5