Tot mai multe avarii la magistralele de apă: Jumătate din Năsăud și Salva a rămas de ieri fără apă, astăzi a venit rândul locuitorilor din Lechinţa, Teaca, Şieu Odorhei, Galaţii Bistriţei

După-amiaza de sâmbătă a venit cu o surpriză neplăcută pentru locuitorii din partea de jos a orașului Năsăud dar și pentru o bună parte dintre cetățenii comunei Salva, după ce a fost sistată apa din cauza unei avarii, a scris Radu Sârbu pe pagina sa de facebook.. Apelat telefonic, șeful formațiunii Năsăud Aquabis, Gigi Feciu, ne-a declarat că avaria s-a produs la magistrala industrială, mai precis la fabrica Somplast. ”De-abia de duminică dimineața vom putea interveni cu utilaje și muncitori pentru remedierea situației”, a spus Feciu.

Ulterior, pe pagina de Facebook a Aquabis apărut următorul mesaj: ”Începând de astăzi, 14.10.2017 orele 16:30 și până mâine 15.10.2017 orele 15:00 se va sista furnizarea apei reci în localitatea Năsăud pe urmatoarele străzi: George Coșbuc, Horia, Cloșca, Crișan și Valea Podului – total iar localitatea Salva - parțial pentru efectuarea unor lucrări apărute pe reţeaua de apă potabilă.
În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval”.

 

Acelaşi comunicat a apărut pe aceeaşi pagina de facebook a S.C. AQUABIS S.A., de data asta fiind vorba de alte nouă localităţi: “ Astăzi, 15.10.2017 între orele 09: 45 – 16:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatile CRAINIMAT, SIEU ODORHEI, LECHINTA, HERINA, DIPSA, GALATII BISTRITEI, VIILE TECII SI TEACA pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei defecțiuni aparuta pe conducta de OL400. În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5