Primarul Sorin Hognogi și comunitatea din Dobricel au sărbătorit familiile care au aniversat jumătate de secol de căsătorie!

Familiile din Dobricel care au aniversat 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de întreaga comunitate, printr-un eveniment organizat de primarul Sorin Hognogi. O floare, o Diplomă și o plachetă aniversară, dar și un dar la Nunta de aur, împletite cu urări de bine au fost oferite acestor familii model de viață, care au rămas alături unul de celălalt la bine și la greu.
""Căsătoria este un legământ sfânt. Iubirea, o dăruire reciprocă și necondiționată. Căsnicia, binecuvântare dată de Dumnezeu.
Cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsătorie, am sărbătorit alături de familiile din localitatea Dobricel, comuna Spermezeu, Nunta de aur. Fiind în postul Paștelui, ne-am bucurat să le avem alături de noi pe Alina Ceuca, Dana Feherdi Sălăjan, Maria Hognogiu, Maria Nicoleta Clapa și Maria Teodora Clapa, care ne-au încântat cu un recital de pricesne. După un jumătate de secol de viață trăită împreună, aceste familii sunt un exemplu pentru copiii și nepoții lor. Le dorim să trăiască în continuare în înțelegere, îngăduință și dragoste, să fie fericiți și să trăiască mulți ani împreună", a transmis primarul Sorin Hognogi.

Mulți ani fericiți și sănătoși și de acum înainte, le dorim și noi, să se bucure de nepoți și strănepoți, în tihnă și cu liniște sufletească.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5