Primarul Traian Ogâgău: Încep lucrările de reabilitare a Vilei 1 din Sângeorz Băi

Primarul oraşului Sângeorz Băi anunţă semnarea contractului de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea Vilei 1 din staţiune, care va căpăta o nouă destinaţie.  

„O nouă veste bună pentru sângeorzeni vine astăzi prin semnarea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare a Vilei 1.
După atâția ani în care frumosul nostru edificiu a stat să se dărâme, iată că printr-un efort comun dar mai ales prin buna înțelegere a sângeorzenilor vom începe lucrările atât de necesare pentru dezvoltarea orașului nostru. După finalizarea lucrărilor se vor înființa Muzeul apelor minerale şi ateliere de arte creative, de fotografie, de sculptură şi un atelier meșteșugăresc. Iată că munca începe să dea roade aici la Sângeorz-Băi!”,
transmite primarul Ogâgău.

Reabilitarea Vilei 1 este un obiectiv inclus în cadrul proiectului „Îmbunatățirea spațiilor publice urbane și cultural recreative în oraș Sângeorz-Băi”. Proiectul, împărţit pe patru loturi, prevede atât amenajarea pasarelei pietonale, cât şi reabilitarea Vilei 1, a Centrului pentru Tineret, dar şi asfaltarea unor străzi. În urma procedurilor de achiziţie publică, au fost semnate contractele de proiectare şi execuţie pentru trei dintre loturi, procedura carea prevedea modernizarea străzilor fiind, din păcate, în contestaţie. Este vorba despre un proiect în valoare de peste 22 milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro,  finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5