Primarul Traian Ogâgău: Proiectele cu finanţare europeană vor schimba faţa oraşului. Un nou contract, pentru pasarela pietonală, semnat!

Administraţia locală din Sângeorz-Băi anunţă semnarea contractului de execuție pentru pasarela pietonală, obiectiv inclus în cadrul proiectului „Îmbunatățirea spațiilor publice urbane și cultural recreative în oraș Sângeorz-Băi”. Proiectul, împărţit pe patru loturi, prevede atât amenajarea pasarelei pietonale, cât şi reabilitarea Vilei 1, a Centrului pentru Tineret, dar şi asfaltarea unor străzi. În urma procedurilor de achiziţie publică, au fost semnate contractele de proiectare şi execuţie pentru două dintre loturi, procedura carea prevedea modernizarea străzilor fiind, din păcate, în contestaţie, iar pentru reabilitarea Vilei 1, în evaluare. Este vorba despre un proiect în valoare de peste 22 milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro,  finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„Așa cum v-am promis, orașul nostru intră pe traiectoria europeană pe care ne-am angajat în 2016 să o urmăm. Așadar dragii mei sângeorzeni, vă mulțumesc încă odată pentru încrederea acordată și mă angajez să duc la capăt tot ce am promis și nu doar atât, iar toate acestea fiindca voi, sângeorzenii meritați!”, a transmis primarul Traian Ogâgău.

O altă finanţare europeană este pentru proiectul care prevede  construirea capelei mortuare pe terenul amplasat in intravilanul orașului Sângeorz-Băi care să asigure spațiul necesar pentru priveghi oricărui cult religios. Proiectul este finanțat prin Grupul de Acţiune Locală Lider Bistriţa-Năsăud, Măsura 6.2 din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
 

 

Comentarii

01/09/19 12:24
cititor

Nu va puie dr.acu sa propuneti si sa contractati construirea de PASARELE AERIENE ... pentru pietoni, ca le faceti si investiti banii degeaba, ca NIMENI NU VA TRECE PE ACOLO , daca nu-s subterane ! Cum vedeti voi un " mosneag sau o baba " cu carja... care tot se dezmembreaza cand merge pe drum... ca se suie si coboara singuri treptele sau pentile acestora ? Ma sunteti normali la cap sau v-au iradiat rusii... , sau zacamintele de uraniu din zona ??
Mergeti mai spre Bucuresti si vedeti cum stau toate acele "pasarele aeriene"
ruginite si NIMENI DA... ABSOLUT NIMENI NU TRECE PESTE ELE si pietonii , printre masini... tot peste calea de rulare auto trec ...
MAAAA... AZVARLITI BANII DEGEABA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5