Prof. Cristina Iurişniţi: 30 de ani de Francofonie în România! Luna Francofoniei la Colegiul Național "Andrei Mureșanu"!

Atelierul "30 de ani de Francofonie în România" din cadrul proiectului educațional CAEJ "Un enfant qui lit est un enfant qui pense" a adus împreună elevi francofoni și francofili din clasele VII -XI alaturi de profesorii lor reprezentând Colegiul Național Andrei Mureșanu, Școala Gimnazială Ștefan cel Mare.
Activitățile interactive de tipul Quiz digital / realizarea de afișe tematice în echipă și prezentarea lor / moment muzical de interpretare în limba franceză au adus bucuria unor valori împărtășite!
În paralel, activități interactiv-digitale și de creație artistică pentru promovarea limbii franceze au fost organizate și la Liceul Tehnologic Feldru.
Elevii au primit diplome de participare și broșuri în limba franceză, profesorii fiindu-le alături în acest parcurs de dezvoltare a cunoștințelor legate de Organizația Internațională a Francofoniei din care România face parte din 1993 și în special a dezvoltării competențelor lingvistice de comunicare în limba franceză, a competențelor sociale, artistic-creative, de relaționare, de exprimare în public.
Dezvoltarea acestor competențe îi vor ajuta să acceseze bursele Erasmus pentru dezvoltarea personală și profesională, să se integreze mai ușor pe piața francofonă a muncii.
Un moment de conectare, de interculturalitate și de stare de bine! Felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicați.
 
Coordonator proiect,
prof. Cristina Iurişniţi

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5